Geniet van de feestdagen bij Pillows Amsterdam

Christmas in Amsterdam

De meest magische tijd van het jaar

Vier de meest speciale tijd van het jaar bij Pillows Grand Boutique Hotel Maurits at the Park in Amsterdam. Met kerstdecoraties en twinkelende verlichting komt het hotel en zijn prachtige groene omgeving echt tot leven.

Geniet van culinaire gerechten, kamers vol comfort en ervaar de speciale sfeer die in ons hotel hangt tijdens de Kerst en Oud & Nieuw.

Boek de feestelijke arrangementen

bij Pillows Hotels in Amsterdam

Het hele winterseizoen is ons hotel in kerstsfeer de perfecte plek om te genieten van de feestelijke dagen.

Geniet van speciaal samengestelde diners in ons fine dining VanOost Restaurant of in ons elegante Spring Cafe Brasserie. Sluit de avond af en kom tot rust in onze charmante en comfortable kamers en geniet van een speciaal Kerstontbijt.

Met het hele gezin de feestdagen beleven? Bij VanOost serveren we tijdens de kerstdagen een speciaal kindermenu en Spring Cafe Brasserie heeft vele activiteiten voorbereid zoals koekjes bakken, schminken en familiefoto’s in kersttruien waar je kinderen van kunnen genieten nadat ze verwend worden met een feestelijk kindermenu.

Kerstmis voor onze jongste gasten

Wil je de feestdagen met de hele familie beleven?

Wji serveren speciale kindermenu’s en vermaken onze jongste gasten graag met koekjes bakken, schminken en familiefoto’s in kersttruien.

Kerstmis in Amsterdam

Een privé boottocht tijdens het Amsterdam Light Festival, reserveringen in de beste restaurants of kaartjes voor de must-visit musea: Ons team van conciërges is lid van de Les Clefs d’Or en regelt graag de echte Amsterdamse ervaring voor jou deze kerst.