Boek onze Pillows Hotel Specials

Boek onze exclusieve hotelarrangementen

Verander uw verblijf in onvergetelijke, warme en kostbare herinneringen met de speciale arrangementen van Pillows Luxury Boutique Hotel Anna Van Den Vondel in Amsterdam.

We hebben verschillende exclusieve aanbiedingen om nieuwe gasten ons hotel in Amsterdam te laten ervaren en onze loyale gasten de waardering te geven die ze verdienen. Onze speciale arrangementen zijn alleen te boeken via deze website.

Ook tijdens de onzekere tijden is er nog veel te doen in deze prachtige stad. Ontdek wat nu mogelijk is op de officiële website van Amsterdam.

Herfstarrangement

Een bezoek aan Amsterdam mag speciaal zijn. Bij Pillows Hotels Amsterdam heb je alle ingrediënten voor een geweldig verblijf.

  • 1 overnachting
  • Uitgeserveerd ontbijt
  • 25 euro food & drinks tegoed, te besteden in onze Living
Grand Deluxe Luxury Boutique Hotel Anna Van Den Vondel Amsterdam
Midweek Arrangement

Ervaar ons Pillows concept ten volle met meerdere overnachtingen in ons prachtige Pillows Hotels Amsterdam. 

  • Boek 3 overnachtingen en ontvang de 4e nacht van ons
  • Uitgeserveerd ontbijt
Dishes of Shaffy Restobar
Pillows x Shaffy

Geniet van je favoriete signature gerechten met een rebelse twist bij de nieuwste hotspot in Amsterdam, Shaffy Restobar. Dit arrangement voor 2 personen bevat:

Shaffy Restobar is open van dinsdag t/m zaterdag.

Staycation Tour

Ontdek verschillende historische steden en prachtige omliggende natuur op de mooiste plekken in Nederland & België met de Pillows Staycation Tour. Verblijf tijdens deze tour in onze charmante boutique hotels en word volledig verwend.

Pillows Shop