Boek onze Pillows Hotel arrangementen in Amsterdam

Boek onze exclusieve hotel arrangementen in Amsterdam

Verander uw verblijf in onvergetelijke, warme en kostbare herinneringen met de speciale arrangementen van Pillows Luxury Boutique Hotel Anna van den Vondel in Amsterdam. We hebben verschillende exclusieve aanbiedingen om nieuwe gasten ons hotel in Amsterdam te laten ervaren en onze loyale gasten de waardering te geven die ze verdienen. Onze speciale arrangementen zijn alleen te boeken via deze website. Ook tijdens de onzekere tijden is er nog veel te doen in deze prachtige stad. Ontdek wat nu mogelijk is op de officiële website van Amsterdam.

Lente Arrangement

Een bezoek aan Amsterdam mag speciaal zijn. Bij Pillows Hotels Amsterdam heb je alle ingrediënten voor een geweldig verblijf.

  • 1 overnachting
  • Uitgeserveerd ontbijt
  • 25 euro food & drinks tegoed, te besteden in onze Living
Dishes of Shaffy Restobar
Pillows x Shaffy

Geniet van je favoriete signature gerechten met een rebelse twist bij de nieuwste hotspot in Amsterdam, Shaffy Restobar. Dit arrangement voor 2 personen bevat:

Valentine's Day at Pillows Hotels
Valentijnsdag

Pillows Hotels in Amsterdam heeft alles in huis om samen de liefde te vieren. Geniet van Valentijnsdag in Amsterdam en word verwend met romantische decoraties, sprankelende cava en een heerlijk ontbijt.

Pillows Hotels Christmas
Kerstmis in Amsterdam

Breng de feestdagen door in het betoverende Amsterdam. Geniet van culinaire gerechten in Shaffy Restobar en word de volgende ochtend wakker in ons luxe hotel.

Staycation Tour

Ontdek verschillende historische steden en prachtige omliggende natuur op de mooiste plekken in Nederland & België met de Pillows Staycation Tour. Verblijf tijdens deze tour in onze charmante boutique hotels en word volledig verwend.

Suite Details Boutique Hotel Anna Van Den Vondel Amsterdam
Pillows Shop
Vondelpark Amsterdam Luxury Boutique Hotel Anna Van Den Vondel
Ontdek Amsterdam