Pillows Charme Hotel Château De Raay,
Limburg

Inspirerend kasteelhotel

Word wakker in een 13de eeuws kasteelhotel, gelegen op een weldadig landgoed in Baarlo, Limburg. Met een grote tuin en een vijver vol met waterlelies, ingebed in totale rust van de natuur.

Bezoek de kruidentuin en glazen kloosterkas waar de kruiden groeien die de chef gebruikt voor de bereiding van wereldse klassiekers in een eigentijds jasje.

Genoeg redenen om binnen de kasteelpoorten te blijven. Maar juist ook wandelen en fietsen is een waar feest in de omringende bossen en natuurgebieden.

Kamers en suites

Geniet van de heerlijke en charmante kamers van ons historische kasteelhotel. Ervaar de charme van onze kasteelkamers in het historische gedeelte van het hotel, of geniet in elke tuinkamer van het uitzicht op het omliggende landgoed.

Restaurant

De Tuin van de Barones

In De Tuin van de Barones komen gerechten van over de hele wereld samen in Limburg. Echte klassiekers, in een eigentijds jasje en bereid met zoveel mogelijk lokale producten uit de omgeving en onze eigen kruiden- en moestuin.

Geniet van verrassende smaken in de orangerie of op het terras van het kasteel.

Let's meet

Voor elk moment en iedere gelegenheid bieden wij de perfecte setting. Van meetings en events tot uw droombruiloft, we verzorgen altijd een onvergetelijke beleving voor u en uw gasten.

BAA

Pillows Charme Hotel Limburg

In onze Pillows Charme Hotels vindt u rust en stilte. Gelegen in prachtige gebouwen zoals oude kastelen en omgeven door de natuur, bieden wij u rustig comfort.