Pillows Charme Hotel Château De Raay,
Limburg

Castle room bed Pillows Charme Hotel Chateau De Raay Baarlo

Inspirerend kasteelhotel

Word wakker in het Pillows Charme Hotel Château De Raay. Een 13de eeuws 4-sterren kasteelhotel, gelegen op een weldadig landgoed in Baarlo, Limburg. Met een grote tuin en een vijver vol met waterlelies, ingebed in totale rust van de natuur. Bezoek de kruidentuin en glazen kloosterkas waar de kruiden groeien die de chef gebruikt voor de bereiding van wereldse klassiekers in een eigentijds jasje. Genoeg redenen om binnen de kasteelpoorten te blijven. Maar juist ook wandelen en fietsen is een waar feest in de omringende bossen en natuurgebieden.

Kamers en suites

Geniet van de heerlijke en charmante kamers van ons historische kasteelhotel. Ervaar de charme van onze kasteelkamers in het historische gedeelte van het hotel, of geniet in elke tuinkamer van het uitzicht op het omliggende landgoed.

Restaurant

De Tuin van de Barones

In De Tuin van de Barones komen gerechten van over de hele wereld samen in Limburg. Echte klassiekers, in een eigentijds jasje en bereid met zoveel mogelijk lokale producten uit de omgeving en eigen moes- en kruidentuin. Geniet van verrassende smaken onder een imposant glazen dak of op het terras van het kasteel.

Van meetings tot droombruiloften

Samenkomen in een karakteristiek kasteel, middenin de weldadige natuur. Voor elk moment en iedere gelegenheid bieden wij de perfecte setting. Van meetings, zakelijke en privé events tot een droombruiloft, wij doen alles voor een onvergetelijke beleving. Alles wat je nodig hebt is er en tot in detail ingevuld.

Gym & Massage behandelingen

Geef verdiend aandacht aan jezelf.
Word verwend met één van onze professionele massages voor lichaam en geest of kom juist in beweging in onze gym.

Sketches building Pillows Hotels Baarlo

Pillows Charme Hotel

In onze Pillows Charme Hotels vindt u rust en stilte. Gelegen in prachtige gebouwen zoals oude kastelen en omgeven door de natuur, bieden wij u rustig comfort.

Pillows Shop
Ontdek Limburg