Ontdek het landgoed van Pillows Hotels in Limburg

Bar games Pillows Baarlo

Redenen om op ons landgoed te (ver)blijven

Het is heerlijk wandelen en fietsen in de omringende bossen en natuurgebieden, maar wie ons landgoed niet wilt verlaten, heeft genoeg redenen om binnen de kasteelpoorten te blijven.  

Ontdek het landgoed

van ons charmante kasteelhotel

Ons kasteelhotel is omgeven door een grote tuin met een vijver vol met waterlelies, ingebed in totale rust van de natuur. Wandel er langs de kruidentuin en glazen kloosterkas waar de kruiden groeien die de chef gebruikt voor zijn gerechten. Wie langs het ruime terras loopt, komt een professionele jeu-de-boules-baan tegen en verschillende plekken op het gras voor een heerlijke picknick met onze uitgebreide picknickmand. Maar ook binnenblijven is er heerlijk. Laat je achterover vallen in één van de comfortabele stoelen in onze Living. Lekker met een glas wijn en nog gezelliger met onze bordspellen.

Genoeg redenen om binnen te blijven

Private dining in onze wijnkelder

Ervaar private dining in een bijzondere setting in onze wijnkelder. Geniet van een heerlijke lunch of speciaal diner van ons restaurant De Tuin van de Barones en proef bijzondere wijnen in een intieme privéruimte. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, we maken er graag wat moois van.

The Shop

Neem het Pillows gevoel mee naar huis met de producten uit onze Pillows Shop. Word verleid met elegante decoraties en stijlvolle accessoires voor thuis. De Pillows Shop is te vinden in ons hotel, naast ons restaurant De Tuin van de Barones.

De gym & massages

Pillows Château De Raay beschikt over een compacte fitnessruimte, maar het is ook fijn hardlopen en wandelen door de omringende natuur. Wie de omgeving wat wijder wilt verkennen, huurt één van onze Pillows fietsen.

Ervaar een gevoel van totale rust. Een moment van pure ontspanning en wees er even helemaal uit. Een massage biedt ontsnapping aan de dagelijkse hectiek, omgeven door de historie van het charmante kasteel.

Ontdek Limburg