Boek onze Pillows Hotel Specials

Boek onze exclusieve hotel specials

Beleef een onvergetelijke tijd met onze unieke arrangementen en aanbiedingen. Geniet van culinaire momenten of buitenactiviteiten en kom helemaal tot rust.

Combineer een culinair diner in De Tuin van de Barones met een overnachting of check-in en check-out wanneer u maar wilt. Alleen te boeken via deze website.

Ook tijdens de onzekere tijden is er nog veel te doen op deze prachtige plek. Ontdek wat nu mogelijk is op de officiële website van de provincie Limburg.

Pillows Charme Hotel Château De Raay - De Tuin van de Barones
In-room Dining Arrangement

Verwen uzelf en geliefde met heerlijke culinaire verwennerijen en geniet van het magische lentegevoel op een sfeervolle locatie in Limburg.

  • Overnachting, inclusief ontbijt op de kamer
  • 5 gerechten om samen te delen op uw kamer
  • Een fles wijn
Pillows Staycation Tour

Ontdek verschillende historische steden en prachtige omliggende natuur op de mooiste plekken in Nederland & België met de Pillows Staycation Tour.

Verblijf tijdens deze tour in onze charmante boutique hotels en word verwend met culinaire gerechten, hemelse bedden en persoonlijke service.

Pillows Charme Hotel Château De Raay
Picknick bij Château De Raay

Breng de dag door met een heerlijke picknickmand.

Château De Raay heeft een van de meest adembenemende natuurgebieden van Limburg. Het is dan ook geen verrassing dat het landgoed een populaire picknickplek is waar families en vrienden samenkomen voor een dagje uit.