Boek onze Pillows Hotel Specials

Boek onze exclusieve hotel specials

Beleef een onvergetelijke tijd met onze unieke arrangementen en aanbiedingen. Geniet van culinaire momenten of buitenactiviteiten en kom helemaal tot rust.

Combineer een culinair diner in De Tuin van de Barones met een overnachting of check-in en check-out wanneer u maar wilt. Alleen te boeken via deze website.

Ook tijdens de onzekere tijden is er nog veel te doen op deze prachtige plek. Ontdek wat nu mogelijk is op de officiële website van de provincie Limburg.

Dish at De Tuin van de Barones
Culinair Arrangement

Ontdek Limburg deze herfst vanuit ons charmante château en word verwend met heerlijke culinaire gerechten van De Tuin van de Barones.

  • 1 overnachting
  • Uitgeserveerd ontbijt
  • 5-gangendiner op de dag van aankomst
Garden Room Pillows Charme Hotel Château De Raay
Midweek Arrangement

Kom volledig tot rust tijdens een midweek op ons prachtige landgoed. Geniet van uitgeserveerd ontbijt en onze charmante suite. 

  • 4 overnachtingen
  • Uitgeserveerd ontbijt
  • Pillows Suite
City of Brussels during autumn
Staycation Tour

Ontdek verschillende historische steden en prachtige omliggende natuur op de mooiste plekken in Nederland & België met de Pillows Staycation Tour. Verblijf tijdens deze tour in onze charmante boutique hotels en word volledig verwend.

Christmas details on a table
Kerstarrangementen

Maak dit feestelijke seizoen speciaal.

Laat je door ons verwennen deze kerst of Oud & Nieuw met een verfijnd diner in ons culinaire restaurant De Tuin van de Barones en word de volgende ochtend wakker in onze comfortabele kamers op ons magische landgoed.

Selfcare weekend Grace&Us Yoga class
Yoga in Limburg

25-27 oktober | 24-26 januari

De Pillows Yoga Retreat is gevuld met begeleide meditaties, verschillende yoga workshops en mindfulness oefeningen. Met slechts 12 deelnemers is er voldoende tijd voor individuele begeleiding, persoonlijk advies en oefeningen.

Pillows Shop
Ontdek Limburg