Boek het Pillows Re-balance Retreat in Limburg

Pillows Charme Hotel Château De Raay-32

Yoga in een inspirerende setting

Kom dichter tot jezelf op een plek die zowel inspirerend als rustgevend is met het Pillows Yoga Rebalance Retreat. Drie dagen vol verschillende yoga en mindful workshops op een heerlijk landgoed, middenin de natuur bij Pillows Charme Hotel Château De Raay in Limburg.

Pillows Yoga Rebalance Retreat Programma

27-29 Juni 2022

Het Pillows Rebalance Yoga Retreat bestaat uit begeleide meditaties, verschillende yoga workshops en mindfulness oefeningen. Met slechts 15 deelnemers is er voldoende tijd voor individuele begeleiding, persoonlijk advies en oefeningen.

Het retreat duurt 3 dagen en is inclusief 2 overnachtingen, uitgeserveerd ontbijt, een heerlijke lunch en culinaire diners.

697 euro
voor 1 persoon
607 euro
voor 2 personen

*Bij het delen van een kamer

Selfcare weekend Grace&Us Yoga class

Myrna van Kemenade

Tijdens haar danscarrière kwam Myrna in Thailand in aanraking met Yoga. Wat dit met haar geest en haar lichaam deed, wilde zij delen met zoveel mogelijk mensen. Ze
startte haar eigen yogaschool Yogadreams
in Zaandam. Nu begeleidt ze alweer 20 jaar
duizenden mensen naar een lichter leven.

Myrna’s specialisaties:

  • Healing yoga & meditatie
  • Zachte Vinyasa flow
  • Leven vanuit zelfliefde, intuïtie en overvloed
  • Je waarheid ontdekken
  • Ondernemerschap
  • Echte levensvreugde laten ervaren vanbinnen

Pillows Hotels in Limburg

De perfecte plek voor yoga

De natuur van Limburg, een heerlijk landgoed en een charmant kasteelhotel. Combineer dit met culinaire gerechten en diverse yoga en mindful workshops, en je hebt de perfecte mix voor complete ontspanning.

Tijdens dit weekend nemen wij je mee op een culinaire reis in ons Restaurant De Tuin van de Barones. Proef wereldse klassiekers, in een eigentijds jasje en bereid met de beste producten uit de omgeving en eigen kruiden- en moestuin.

Naast inspirerende en ontspannende yoga is er meer tijd om tot rust te komen. Neem plaats in onze Living voor een drankje en wat kleine bites, of neem plaats op de ligbedden bij de vijver, onder het genot van een goed boek of heerlijk drankje.

Garden room Pillows Charme Hotel Chateau De Raay Baarlo
Pillows Charme Hotel Château De Raay