Boek winterse dagen weg in een charmant kasteel

Pillows Charme Hotel Château De Raay

Nog charmanter tijdens de winter

Pillows Charme Hotel Château De Raay in Limburg is het gehele jaar door een speciale plek, maar wanneer de winter aanbreekt wordt deze prachtige plek nog mooier.

Geniet van winterse wandelingen door onze tuin, culinaire verrassingen en comfortabele kamers in een vriendelijke en zorgeloze setting. Dit is een plek waar je nooit meer weg wilt.

Boek een culinair arrangement deze winter

bij Pillows Hotels in Limburg

Boek een speciale overnachting deze winter bij Pillows Hotel in Baarlo in Limburg met ons culinaire arrangement.

  • Overnachting
  • Uitgeserveerd ontbijt
  • 5 gangen tasting menu in De Tuin van de Barones*

Het hele winterseizoen is dit kasteelhotel in wintersferen en de perfecte plek voor een paar dagen weg. Laat je verwennen met een 5-gangen tastingmenu in De Tuin van de Barones, sluit de avond af met een cocktail in onze Living bar en kom tot rust in onze charmante en comfortabele kamers. Word de volgende dag wakker met een vers uitgeserveerd ontbijt en geniet de rest van de dag in de prachtige natuur.

*op dag van aankomst, exclusief dranken

Breng tijd door met dierbaren in een winterse setting

Lokaal & culinair eten bij De Tuin van de Barones

Voor een culinair diner in Baarlo hoef je de deur niet uit. In ons restaurant De Tuin van de Barones geniet je van klassieke gerechten in een eigentijds jasje.

Onze chef en zijn team werken met lokale en seizoensgebonden producten. Kruiden en groenten komen uit onze eigen kloostertuin.

Zorgeloos verblijven bij Pillows Hotels

Voel je welkom wetende dat we er alles aan hebben gedaan om uw en onze gezondheid te garanderen. Uitgebreide informatie over onze maatregelen is te vinden in ons ​​veiligheids- en annuleringsbeleid of neem contact met ons op . We helpen graag.

Gebruik onze desinfectiezuilen

Betaal contactloos wanneer mogelijk

Houd 1,5 meter afstand