Trouwen op een sprookjesachtig landgoed in Limburg

Wedding Suite Pillows Charme Hotel Château De Raay

Creëer de perfecte dag

Een bruiloft bij Pillows Charme Hotel Château De Raay betekent ‘ja’ zeggen op een adembenemende trouwlocatie in Limburg. Ons historische kasteel, gelegen op een landgoed omringd door natuur in Noord-Limburg, is het perfecte decor om de liefde te vieren.

Wij nemen alle zorg uit handen, zodat jullie volledig op kunnen gaan in de dag. Alles volledig naar wens voor jullie once in a lifetime experience. Van culinaire gerechten, tot toasts uit onze uitgebreide wijncollectie tot de perfecte opstelling.

Een droom trouwlocatie in Limburg

voor ieder moment de perfecte opstelling

Pillows Château De Raay in Limburg is een officiële trouwlocatie in Limburg en heeft de perfecte setting voor iedere bruiloft.

Voor onvergetelijke trouwceremonies of recepties. Buiten met uitzicht op de vijver en tuin of juist in onze prachtig versierde oude kapel. Kies uit de indrukwekkende balzaal of één van onze charmante kleinere salons.

De perfecte setting voor ieder moment. Allemaal even sereen en romantisch. Intiem met een select gezelschap of groots en fenomenaal tot 250 gasten.

Outside dinner setting at Pillows Charme Hotel Chateau De Raay in Baarlo
Pillows Charme Hotel Château De Raay - De Tuin van de Barones
Wedding details Pillows Charme Hotel Chateau De Raay in Baarlo

Lunch, diner, borrels en catering

Vers seizoensgebonden fruit en groenten, kruiden uit eigen tuin en eetbare bloemen vormen het hart van elk gerecht. Onze culinaire stijl is puur en eigentijds.

We begrijpen dat een droombruiloft samengaat met een perfect diner. Daarom ontwerpen wij samen een menu op maat. Van een intiem familiediner tot een groots receptiebanket.

Sparkling Wedding

Aangesloten bij het Sparkling Wedding netwerk, met 5 trouwspecialisten onder 1 dak en meer specialisten in de trouwbranche uit de regio. Bekijk ons unieke Tour d’Amour arrangement, alleen voor Sparkling Wedding members.

De Pillows Bruidssuite

Bovenaan een privétrap achter de oude kapel bevindt zich de bruidssuite van Château De Raay. Deze romantische bruidssuite heeft een betoverend uitzicht over het landgoed om ’s ochtends bij wakker te worden.

De kamer is uitgerust met:

Grote badkamer met ligbad | kingsize bed met dikke kussens en zachte witte lakens | inclusief gebruik van de minibar | elegante zithoek

Aangesloten bij het Sparkling Wedding netwerk met diverse organisaties in de trouwbranche uit de regio.

Wedding Suite Pillows Charme Hotel Château De Raay
Wedding Suite Pillows Charme Hotel Château De Raay
Wedding Suite Pillows Charme Hotel Château De Raay

Onze Pillows Event Specialist

zorgt voor ieder detail