Culinair genieten op een prachtig landgoed

Historisch kasteelhotel in prachtige natuur

Bij Pillows Charme Hotel Château De Raay wordt u wakker in een hemels bed met het gefluit van vogels. U viert er de zomer met een goed glas wijn, mooie wandelingen of fietstochten en een culinair diner of lunch.

Bij aankomst op het landgoed wordt u omringd door natuur en de historie van het kasteel. Na het ervaren van onze culinaire gerechten, luxueus comfort en persoonlijke aandacht, beseft u zich: dit is een plek waar u nooit meer weg wilt.

Zomer in Limburg

U wilt erop uit deze zomer. U wilt genieten van het bosrijke gebied rond de rivier en het veengebied De Peel en lekker eten zoals dat in Limburg kan. Met ons unieke Pillows Culinair Arrangement zult u ongetwijfeld bourgondisch genieten, waarbij u:

  • Vroeg in kunt checken (vanaf 13.00 uur)
  • De dag begint met een uitgebreid ontbijt
  • Een luxe overnachting beleeft op een unieke locatie
  • Geniet op de dag van aankomst van een 6-gangendiner, bereid met lokale producten

Als u iets in dit arrangement wilt aanpassen, neem dan contact met ons op, zodat we uw verblijf volledig op uw wensen kunnen aanpassen.

Zorgeloos op reis met Pillows Hotels

Voel u welkom wetende dat we er alles aan hebben gedaan om uw en onze gezondheid te garanderen. We hebben het hotel aangepast om een ​​veilige afstand tussen gasten te behouden.

Uitgebreide informatie over onze maatregelen vindt u  in ons ​​veiligheids- en annuleringsbeleid of neem contact met ons op . We helpen u graag.

Verblijf veilig, verblijf bij Pillows.

Maak gebruik van onze desinfectiegels

Betaal contactloos wanneer mogelijk

Houd 1,5 meter afstand tussen u en anderen

Beleef zomerse momenten

De schoonheid van de provincie Limburg

Laat u deze zomer inspireren door de adembenemende natuur van Limburg, met de langste rivierduinen van het land.

Vanuit ons kasteelhotel is het heerlijk wandelen en fietsen in het overvloedige Limburgse natuurschoon. Ontdek ondertussen het zowel adellijke als agrarische kasteeldorp Baarlo met heuse kastelen die dateren van dertiende tot aan de negentiende eeuw.

Ons Limburgse deel van het land is de ideale combinatie van ruimte, geschiedenis en van gezellige en karaktervolle dorpen en steden als Roermond en Venlo. Maastricht ligt op een half uurtje rijden, de golfbaan maar op tien minuten.

Lokaal & culinair eten bij De Tuin van de Barones

Voor een culinair diner in Baarlo hoeft u de deur niet uit.

In ons restaurant De Tuin van de Barones geniet u van unieke gerechten van onze chef Mathijs van Milt en zijn team, bereid met lokale en seizoensgebonden producten en verse kruiden uit onze eigen kruidentuin.