Brussels City in Autumn

Bezoek deze herfst betoverend Brussel

Laat je betoveren door Brussel deze herfst, waar de bladeren in verschillende goudtinten de straten vullen en de juiste toon zetten voor een paar heerlijke dagen weg. Ontdek deze bruisende stad en ondervind zelf hoe de historische en moderne tijden elkaar ontmoeten. 

Ervaar het warme gevoel van het herfstseizoen bij Pillows City Hotel Brussels Centre, waar je geniet van comfort, goed eten met de prachtige herfstsetting van de stad als achtergrond.

Boek ons Herfstarrangement

bij Pillows Hotels Brussel

Word wakker bij Pillows Hotels in een hemels bed op een comfortabele en stijlvolle kamer. Geniet van een heerlijk ontbijt als de perfecte kickstart van de dag om de stad tijdens de herfst te ontdekken. Ons hotel is perfect gelegen, waardoor alle highlights op loopafstand liggen.

  • 1 overnachting
  • Ontbijtbuffet
  • Een welkomstdrankje in onze gezellige Living Bar & Bistro

Kom loungen in onze Living

The Living is het hart van ons Pillows hotel. Val achterover in één van onze fijne stoelen, lees een boek of voer een goed gesprek, onderwijl genietend van een lekker drankje en bijpassende bite. Voel je welkom en laat je heerlijk in de watten leggen tijdens een verblijf in Pillows City Hotel Brussels Centre.

Pillows Shop
Arrangementen
Brussels City in Autumn
Ontdek Brussel