Ontdek het herfstseizoen bij Pillows Hotels

Brussels City in Autumn

Bezoek deze herfst betoverend Brussel

Laat je betoveren door Brussel deze herfst , waar de bladeren in verschillende goudtinten de straten vullen en de juiste toon zetten voor een paar heerlijke dagen weg.  Ontdek deze bruisende stad en ondervind zelf hoe de historische en moderne tijden elkaar ontmoeten. 

Ervaar het warme gevoel van het herfstseizoen bij Pillows City Hotel Brussels Centre, waar je geniet van comfort, goed eten met de prachtige herfstsetting van de stad als achtergrond.

Boek ons speciale Visit Brussels arrangement

Creëer een onvergetelijke herfstervaring in Brussel met een compleet verblijf in ons hotel voor twee personen, bestaande uit:

  • 1 overnachting
  • Uitgeserveerd ontbijt
  • Visit Brussels pas voor 48 uur per persoon

Word wakker in een hemels bed in de comfortabele en elegante kamers van ons hotel. Geniet van een uitgeserveerd ontbijt voor de perfecte kickstart van de dag om de stad te ontdekken. Ons hotel ligt midden in het centrum, waardoor alle bezienswaardigheden op loofafstand liggen. Na een dag in de stad kun je terecht in onze Living Lounge & Bar, waar je op ieder moment van de dag kunt genieten van een goed glas wijn en lekkere bites.

Kom loungen in onze Living

The Living is het hart van ons Pillows hotel. Val achterover in één van onze fijne stoelen, lees een boek of voer een goed gesprek, onderwijl genietend van een lekker drankje en bijpassende bite. Voel je welkom en laat je heerlijk in de watten leggen tijdens een verblijf in Pillows City Hotel Brussels Centre.

Zorgeloos verblijven bij Pillows Hotels

Voel u welkom wetende dat we er alles aan hebben gedaan om uw en onze gezondheid te garanderen. We hebben het hotel aangepast om een ​​veilige afstand tussen gasten te behouden. Uitgebreide informatie over onze maatregelen is te vinden in ons ​​veiligheids- en annuleringsbeleid of neem contact met ons op . We helpen graag. Verblijf veilig, verblijf bij Pillows.

Gebruik onze desinfectiezuilen

Betaal contactloos wanneer mogelijk

Houd 1,5 meter afstand