Grand Boutique Hotel Place Rouppe
Brussel

Room Suite Pillows Grand Boutique Hotel Place Rouppe Brussels

Thuis in het kloppend hart van Europa

Voel je thuis in de luxueuze eenvoud en tijdloze elegantie van Grand Boutique Hotel Place Rouppe. De sfeer is hedendaags klassiek en onze mensen zijn oprecht warm, inspirerend en vriendelijk. Een karakteristiek hotel in het kloppend hart van Europa. Een plek zonder compromissen als het gaat om kwaliteit. Of u op reis bent of een stedentrip doet, privé of zakelijk.

Kamers & Suites

Met 41 luxueuze kamers en suites, in een persoonlijke, uitnodigende en verfijnde sfeer van luxueuze eenvoud. Met oogstrelende kunst en warme huiselijkheid. Een rustpunt met een vleugje minimalisme.

The Living Resto & Winebar

Laat u verwennen met de kookkunsten van chef-kok Trung Hoang tijdens een aangename lunch of diner. Ons restaurant is gewaardeerd met een score van 13/20 en één Koksmuts in de meest recente Gault & Millau-gids.

Let's meet

Voor een efficiënte meeting, een intieme bijeenkomst of een groot feest. De plek waar collega’s of vrienden en familie dichter bij elkaar komen en een onvergetelijke ervaring creëeren. Alles wat je nodig hebt is er, en nog veel meer. Alles is tot in detail ingevuld.

BBRUP

Pillows Grand Boutique Hotel

Onze Grand Boutique Hotels zijn perfect gelegen in monumentale gebouwen en bieden extra diensten en faciliteiten zoals valet parking en 24/7 (op de kamer) dineren.

Pillows Shop
Arrangementen
Ontdek Brussel