PILLOWS GRAND HOTEL PLACE ROUPPE
BRUSSEL

‘Stap je de lobby binnen, dan valt je meteen die intieme, huiselijke sfeer op waar Pillows bekend om staat.’

travellust.nl

Op nog geen 10 minuten van het Centraal Station en Station Brussel-Zuid ligt het levendige Rouppeplein. In deze historische omgeving blaast Pillows Grand Hotel Place Rouppe nieuw leven in een neoclassicistisch gebouw.

Bij binnenkomst in het recent verbouwde Pillows wordt u verwelkomd in de ongedwongen sfeer van the Living – Resto & Winebar. Dit restaurant ontving een score van 13/20 en één Koksmuts in de meest recente Gault&Millau gids. Geniet hier, in het hart van het hotel, van een heerlijk gerecht, een mooi glas wijn of leun rustig achterover met een goed boek bij de haard.

Pillows Grand Hotel Place Rouppe is de ideale locatie om ‘het Brusselse’ te ervaren. In een paar minuten loopt u naar de vele musea, theaters en horecagelegenheden van de stad. Nadat u geproefd heeft van al deze hoogtepunten, wacht u een heerlijk zacht bed bij terugkomst in het hotel. Welkom in de wereld van tijdloze charme.

ONTDEK ONS
LENTE ARRANGEMENT

3-daags Lente Arrangement

Die heerlijke bloemengeur, de eerste zonnestralen die de natuur laten stralen… Ons Lente weekendarrangement doet ons blozen. Geniet ten volle van de lente door de vele parken en tuinen te verkennen die de groenste hoofdstad van Europa te bieden heeft. Geniet van een culinair diner in The Living – Resto & Winebar om het verblijf extra speciaal te maken. Dit arrangement is geldig bij een verblijf tussen 22 maart en 30 juni en inbegrepen is:

Welkomstdrankje

Zonnig welkomstgeschenk op de kamer

2 x Uitgeserveerd ontbijt voor 2 personen

2 x Overnachting in een Luxury Room, Grand Luxury Room of Pillows Suite

2 x Brussels Card (24 uur geldig)

Gratis gebruik van WiFi