PILLOWS GRAND HOTEL PLACE ROUPPE
BRUSSEL

‘Stap je de lobby binnen, dan valt je meteen die intieme, huiselijke sfeer op waar Pillows bekend om staat.’

travellust.nl

Op nog geen 10 minuten van het Centraal Station en Station Brussel-Zuid ligt het levendige Rouppeplein. In deze historische omgeving blaast Pillows Grand Hotel Place Rouppe nieuw leven in een neoclassicistisch gebouw.

Bij binnenkomst in het recent verbouwde Pillows wordt u verwelkomd in de ongedwongen sfeer van the Living – Resto & Winebar. Dit restaurant ontving een score van 13/20 en één Koksmuts in de meest recente Gault&Millau gids. Geniet hier, in het hart van het hotel, van een heerlijk gerecht, een mooi glas wijn of leun rustig achterover met een goed boek bij de haard.

Pillows Grand Hotel Place Rouppe is de ideale locatie om ‘het Brusselse’ te ervaren. In een paar minuten loopt u naar de vele musea, theaters en horecagelegenheden van de stad. Nadat u geproefd heeft van al deze hoogtepunten, wacht u een heerlijk zacht bed bij terugkomst in het hotel. Welkom in de wereld van tijdloze charme.

Ons hotel biedt gasten de mogelijkheid om een gebalanceerde en gezonde leefstijl te hebben. Daarom heeft Pillows Grand Hotel Place Rouppe een kleine fitnessruimte gecreëerd.