RESTAURANTS

Reserveer een tafel

The Living – Resto & Winebar 

The Living – Resto & Winebar – is het hart van het hotel waar de warme ontvangst en culinaire mogelijkheden 24 uur per dag samenkomen. Het restaurant wordt genoemd in de meest recente versie van de Gault&Millau gids met een score van 13/20 en één Koksmuts. Het is de perfecte omgeving om bij te komen van een lange dag in Brussel. Gasten worden uitgenodigd om tot rust te komen bij de haard, in de welkomstruimte of in de ‘Domestic Kitchen’.

Private dining

De twee salons van Pillows Grand Hotel Place Rouppe zijn de perfecte locatie voor bijzondere bijeenkomsten, zoals een besloten diner. In iedere ruimte geven de koperen details een warme impuls aan het minimalistische design. Ze bieden plek aan 10 tot 30 gasten en maken van ieder evenement een bijzondere gelegenheid.

ONTDEK HET
WINTERARRANGEMENT

ONTDEK HET
WINTERARRANGEMENT

Pillows Grand Hotel Place Rouppe is de ideale locatie om ‘het Brusselse’ te ervaren. In een paar minuten loopt u naar de vele musea, theaters en horecagelegenheden van de stad. Na een enerverende dag in Brussel, staat er een heerlijk 3-gangendiner, bereid door onze chef-kok Trung Hoan, voor u klaar. Dit arrangement omvat:

Welkomstgeschenk

1 x Overnachting in een Luxury Room, Grand Luxury Room of Pillows Suite

1x 3-gangendiner voor 2 personen

Valet Parking Service

1 x Uitgebreid ontbijt voor 2 personen

Gratis gebruik van WiFi