RESTAURANTS


Dinner was amazing and I can’t even find the right words to describe the dishes.. ART!’

hommesauvage.com

The Living – Resto & Winebar 

The Living – Resto & Winebar – is het hart van het hotel waar de warme ontvangst en culinaire mogelijkheden 24 uur per dag samenkomen. Het restaurant wordt genoemd in de meest recente versie van de Gault&Millau gids met een score van 13/20 en één Koksmuts. Het is de perfecte omgeving om bij te komen van een lange dag in Brussel. Gasten worden uitgenodigd om tot rust te komen bij de haard, in de welkomstruimte of in de ‘Domestic Kitchen’.

Private dining

De twee salons van Pillows Grand Hotel Place Rouppe zijn de perfecte locatie voor bijzondere bijeenkomsten, zoals een besloten diner. In iedere ruimte geven de koperen details een warme impuls aan het minimalistische design. Ze bieden plek aan 10 tot 30 gasten en maken van ieder evenement een bijzondere gelegenheid.

ONTDEK ONS
LENTE ARRANGEMENT

3-daags Lente Arrangement

Die heerlijke bloemengeur, de eerste zonnestralen die de natuur laten stralen… Ons Lente weekendarrangement doet ons blozen. Geniet ten volle van de lente door de vele parken en tuinen te verkennen die de groenste hoofdstad van Europa te bieden heeft. Geniet van een culinair diner in The Living – Resto & Winebar om het verblijf extra speciaal te maken. Dit arrangement is geldig bij een verblijf tussen 22 maart en 30 juni en inbegrepen is:

Welkomstdrankje

Zonnig welkomstgeschenk op de kamer

2 x Uitgeserveerd ontbijt voor 2 personen

2 x Overnachting in een Luxury Room, Grand Luxury Room of Pillows Suite

2 x Brussels Card (24 uur geldig)

Gratis gebruik van WiFi