Vier de herfst in charmant Deventer

Dish of IJssel Restaurant in Deventer

Geniet van zorgeloze herfstdagen vol comfort

Kom in de herfststemming bij Pillows Deventer. De perfecte plek om te genieten van herfstwandelingen door de Hanzestad, verfijnde gerechten en comfortabele kamers, alles in een vriendelijke en zorgeloze setting. Hier wil je je herfstdagen doorbrengen.

Boek ons Culinaire Arrangement

bij Pillows Hotels in Deventer

Hemelse bedden, een geweldig uitzicht en slechts één rit met het pontje verwijderd van het historische centrum van Deventer. Het culinaire arrangement heeft alle ingrediënten voor een heerlijk verblijf.

  • 1 overnachting
  • Uitgeserveerd ontbijt
  • 7-gangendiner in IJssel Restaurant
  • Welkom met een glas bubbels
  • Kaartjes voor de pont
  • Attentie in de Deventer Koekwinkel

Dutch Cuisine in IJssel Restaurant

Ontdek de culinaire klasse van het IJssel Restaurant in Deventer, geïnspireerd op Dutch Cuisine en met veel passie bereid. Laat je langzaam verleiden met smaken en geuren van eerlijke lokale ingrediënten van het seizoen én met het mooiste uitzicht van Overijssel.

Zorgeloos op reis met Pillows Hotels

Voel u welkom wetende dat we er alles aan hebben gedaan om uw en onze gezondheid te garanderen. We hebben het hotel aangepast om een ​​veilige afstand tussen gasten te behouden. Uitgebreide informatie over onze maatregelen is te vinden in ons ​​veiligheids- en annuleringsbeleid of neem contact met ons op . We helpen graag. Verblijf veilig, verblijf bij Pillows.

Hygiene Measures Pillows Hotels

Gebruik onze desinfectiezuilen

Hygiene Measures Pillows Hotels

Betaal contactloos wanneer mogelijk

Hygiene Measures Pillows Hotels

Houd 1,5 meter afstand