Vier de feestdagen bij Pillows Deventer

Christmas at Pillows Hotels in Deventer

De meest magische tijd van het jaar

Vier de meest speciale tijd van het jaar bij Pillows Luxury Boutique Hotel Aan De IJssel in Deventer. Met kerstdecoraties en twinkelende verlichting komt het hotel en zijn prachtige omgeving aan de IJssel echt tot leven.

Maak deze dagen extra bijzonder. Geniet van culinaire gerechten, kamers vol comfort en ervaar de speciale sfeer die in ons hotel hangt tijdens de Kerst en Oud & Nieuw.

Boek de feestelijke arrangementen

bij Pillows Hotels in Deventer

Het hele winterseizoen is ons hotel in kerstsfeer de perfecte plek om te genieten van de feestelijke dagen.

Geniet van speciaal samengestelde diners in ons IJssel Restaurant. Sluit de avond af en kom tot rust in onze charmante en comfortable kamers en geniet van een speciaal Kerstontbijt.

Het mag bijzonder zijn dit jaar

Dutch Cuisine in IJssel Restaurant

Ontdek de culinaire klasse van het IJssel Restaurant in Deventer, geïnspireerd op Dutch Cuisine en met veel passie bereid.

Laat je langzaam verleiden met smaken en geuren van eerlijke lokale ingrediënten van het seizoen én met het mooiste uitzicht van Overijssel.

Zorgeloos verblijven bij Pillows Hotels

Voel je welkom wetende dat we er alles aan hebben gedaan om uw en onze gezondheid te garanderen. We hebben het hotel aangepast om een ​​veilige afstand tussen gasten te behouden. Uitgebreide informatie over onze maatregelen is te vinden in ons ​​veiligheids- en annuleringsbeleid of neem contact met ons op . We helpen graag.