Vier valentijnsdag bij Pillows Hotels in Deventer

Valentine's Day at Pillows Hotels

Pak uit deze Valentijnsdag

Pillows Hotels in Deventer heeft alles in huis om samen de liefde te vieren.

Vier Valentijnsdag bij Pillows Luxury Boutique Hotel aan de IJssel in Deventer en word verwend met culinaire gerechten in een romantische setting.

Vier de dag van de liefde

bij Pillows Hotels in Deventer

Trek je samen terug in de comfortabele kamers van Pillows Hotels in Deventer. Zachte vloerbedekking, luxe Pillows badjassen en pantoffels, een ruime walk-in shower en een heerlijk bed met knisperend bedlinnen. Geniet van elkaar of ga er samen op uit en ontdek de prachtige binnenstad van Deventer.

Op Valentijnsdag ervaar je van ons culinaire arrangement en geniet je van smaakvolle gerechten van IJssel Restaurant in een romantische setting. Dit arrangement bestaat uit:

  • 1 overnachting
  • 5-gangendiner in IJssel Restaurant
  • Uitgeserveerd ontbijt

Ook heel geschikt om een vriend, vriendin of familielid mee te verrassen. Maak het extra speciaal met onze exclusieve valentijnsupgrades.

Maak het romantisch

Doe wat extra's met onze valentijnsupgrades

Een verrassing op jullie kamer? Maak het persoonlijk met een handgeschreven kaart, pak feestelijk uit met een fles bubbels op de kamer, of geniet samen van luxe chocolade en romantische decoraties. Vraag de upgrades gemakkelijk aan tijdens het boekingsproces.