Vier het herfstseizoen bij Pillows Gent

Bewonder Gent deze herfst

De bomen kleuren goudgeel, de avonden vallen eerder en de zonnige dagen buiten maken plaats voor knusse momenten binnen. Gent biedt het perfecte herfstdecor dankzij haar vele parken, musea en andere culturele bezienswaardigheden.

Geniet van het herfstseizoen bij Pillows Grand Boutique Hotel Reylof en beleef unieke culinaire ervaringen in ons befaamde LOF Restaurant.

Boek het 'Best of LOF' arrangement

en ontdek de schoonheid van het seizoen

Ervaar wat oprechte gastvrijheid is tijdens een verblijf bij Pillows Hotels. Maak het extra speciaal met ons Culinaire Arrangement, bestaande uit:

  • 1 overnachting
  • 6-gangen menu in LOF Restaurant
  • Inclusief uitgeserveerd ontbijt

Ontwaak in een heerlijk bed en geniet van ons uitgeserveerde ontbijt. Ga erop uit in het historische Gent en warm op voor onze open haard met een warm drankje of een mooi glas wijn. Culinaire liefhebbers kunnen hun hart ophalen LOF Restaurant, waar chef Hannes Vandebotermet de smaken van zijn unieke gerechten in perfecte harmonie brengt.

*Op basis van beschikbaarheid

48e editie van het Film Fest

12 oktober - 23 oktober

Film Fest Gent is het grootste filmfestival van België en programmeert elk jaar ruim 100 films en kortfilms. Het festival sluit traditioneel af met de uitreiking van de vermaarde World Soundtrack Awards. Film Fest Gent is een 12 daags feest van de cinematografie in al haar aspecten en een ode aan de film en filmmuziek. De prestigieuze World Soudtrack Awards en het diverse filmprogramma halen jaarlijks veel (inter)nationale filmprofessionals en een breed en cinefiel festivalpubliek naar Gent. Gedurende de periode van het festival neemt Film Fest Gent de stad op sleeptouw en mede dankzij de steun van hun partners is het festival ook uitgegroeid tot de top van de Europese filmfestivals. Wij zijn dan ook trots te kunnen meedelen dat ook dit jaar wij, als Pillows Grand Boutique Hotel Reylof,  opnieuw exclusieve hotelpartner zijn. Het fantastische decor van ons hotel en de top service van ons team zorgen er dan ook voor dat de gasten een overgetelijk verblijf hebben in Gent.

Culinair genieten in LOF Restaurant

Voor een heerlijke lunch of diner hoef je de deur niet uit. LOF Restaurant is een begrip in Gent en dé plek om verwend te worden met heerlijke gerechten en bijpassende wijnen, bereid door chef de cuisine Hannes Vandebotermet en zijn team.

Lichtfestival Gent

10 november - 14 november

Tijd om licht te brengen in de donkere dagen. Vanaf woensdag 10 tot en met 14 november brengt de langverwachte editie 2021 van het Lichtfestival Gent opnieuw licht in donkere dagen. Het lichtfestival haalt 32 lichtkunstwerken naar Gent die samen 35 locaties inpalmen. Het prikkelend parcours is 7,2 kilometer lang en heeft geen vast begin of eindpunt. Een uitgebreid programma, een zalige wandeling, sfeer ten top ! Het is gratis toegankelijk en start elke dag om 19u en stopt om 24u op zondag vanaf 18u. Pillows Grand Boutique Hotel Reylof heeft een super ligging, een ideale locatie om van start te gaan.