Vier het magische seizoen in Gent

Meest magische tijd van het jaar

De feestdagen zijn een speciale tijd van het jaar met culinaire gerechten, sprankelende champagnes en dierbaren.

Breng deze waardevolle momenten door bij Pillows Grand Boutique Hotel Reylof in Gent met onze speciale Kerst- en Nieuwjaarsarrangementen.

Vier deze Kerst of Nieuwjaar

in Pillows Hotels Gent

Boek een speciaal verblijf met onze Kerst of Nieuwjaar arrangementen.

Wees er echt even tussenuit deze winter. Geniet van warme dranken bij de open haard of ontsnap aan de kou in onze sauna en wellness pool. Laat je verwennen in ons inmiddels befaamde LOF Restaurant of Olivier Le Petit Bistro en maak er echt een speciale avond uit van.

Niets is lekkerder dan op winterse dagen eindeloos lang in bed te blijven liggen óf er juist heel vroeg in te duiken. Geniet van een hemels bed met het fijnste Egyptische bedlinnen en start de dag met een feestelijk uitgeserveerd ontbijt.

Geniet van feestelijke momenten bij Pillows Gent

Culinaire gerechten in LOF Restaurant

Voor een heerlijke lunch of diner hoef je de deur niet uit. LOF Restaurant is een begrip in Gent en de plek om verwend te worden met heerlijke gerechten en bijpassende wijnen, bereid door chef de cuisine Hannes Vandebotermet en zijn team.

Zorgeloos verblijven bij Pillows Hotels

Voel u welkom wetende dat we er alles aan hebben gedaan om uw en onze gezondheid te garanderen. We hebben het hotel aangepast om een ​​veilige afstand tussen gasten te behouden. Uitgebreide informatie over onze maatregelen is te vinden in ons ​​veiligheids- en annuleringsbeleid of neem contact met ons op . We helpen graag. Verblijf veilig, verblijf bij Pillows.