Book a weekend in Ghent this summer
Dish of LOF Restaurant

Ontdek de culturele en culinaire verrassingen van Gent

Gent heeft een prachtige combinatie van geschiedenis, cultuur, shoppen en culinaire hotspots. Ontdek deze charmante stad met haar karakteristieke grachten, pittoreske straatjes, fijne terrassen aan het water en prachtige fietstochten langs de rivier de Leie.

Maak je weekend in Gent compleet in Pillows Grand Boutique Hotel Reylof. Geniet met onze speciale arrangementen van de culturele en culinaire bezienswaardigheden van deze stad op zijn best.

Boek het Best of LOF arrangement

bij Pillows Hotels in Gent

Een weekend in Gent mag speciaal zijn. Laat je verrassen door de verfijnde smaken van ons LOF Restaurant tijdens een verblijf in ons elegante hotel, gelegen in het centrum van Gent.
  • 1 overnachting
  • Geserveerd ontbijt
  • 6-gangendiner in LOF Restaurant

Geniet van de rust op ons terras

Culinaire gerechten in LOF Restaurant

Voor een heerlijke lunch of diner hoef je de deur niet uit. LOF Restaurant is een begrip in Gent en de plek om verwend te worden met heerlijke gerechten en bijpassende wijnen, bereid door chef de cuisine Hannes Vandebotermet en zijn team.

Zorgeloos op reis met Pillows Hotels

Boek een verblijf zonder zorgen met onze flexibele boekingsopties en veiligheidsmaatregelen. Voel je welkom met de kennis dat we er alles aan doen om de veiligheid te garanderen.

Uitgebreide informatie is te vinden via ons veiligheids- en annuleringsbeleid of neem contact met ons op. Verblijf veilig, verblijf bij Pillows.