FITNESS

Beleef Pillows Grand Hotel Reylof

Tijdelijke sluiting in verband met renovatie
Pillows Grand Hotel Reylof streeft er continue naar om haar diensten te verbeteren en gasten een optimale Pillows beleving te garanderen.

Vanaf 1 april tot en met 26 mei 2019 vinden er zodoende renovatiewerkzaamheden plaats in Spa Reylof en de fitness. Gedurende deze periode zijn het wellness bad, de sauna, fitness en relaxruimte gesloten.

Vanaf 27 mei 2019 zijn alle Spa Reylof faciliteiten inclusief de fitness weer toegankelijk.

Het voormalige koetshuis is omgetoverd tot Spa Reylof & Fitness.

De eerste verdieping huisvest een moderne fitnessruimte om uw uithoudingsvermogen te vergroten en kracht op te bouwen. Hier verbetert u uw conditie met de nieuwste cardio- en gewichtsapparatuur.

15% korting op Lente Arrangement

Profiteer deze lente van een speciale arrangement van 15 procent op de boekingsprijs en beleef het totale Pillows concept met een overnachting in het nieuwe Pillows Grand Hotel Reylof. Dit arrangement is in combinatie met het 6-gangendiner “Best of Ron & LOF” in LOF Restaurant. De samenwerking met de Nederlandse sterrenchef Ron Blaauw vormt de basis van de sfeer en de gerechten die in LOF Restaurant worden geserveerd. Deze aanbieding is geldig tijdens de weekenden in mei en juni. Het Lente Arrangement omvat:

Welkomstdrankje

1 x Overnachting in één van onze luxe kamers of suites

“Best of Ron & Lof” 6-gangenmenu

1 x Uitgebreid ontbijt voor 2 personen

‘Turndown’ Service

Gratis gebruik van WiFi