Gent Jazz Festival

Jazz arrangement inclusief festivalkaarten!

Gent Jazz is terug! Van 29 juni tot en met 9 juli vindt Gent Jazz plaats op de Bijlokesite, aan de rand van de Gentse binnenstad.

Line up Jazz festival

Gent Jazz offers an eclectic program with jazz legends, young heroes and more popular contemporary acts. Experience great music in the ancient abbey gardens of the historic Bijloke site near the city centre of Ghent.

Gent Jazz biedt ook dit jaar een eclectisch programma met jazzlegendes, jonge helden en meer populaire hedendaagse artiesten. Geniet van geweldige muziek in de eeuwenoude abdijtuinen van de historische Bijloke-site, vlakbij het centrum van Gent.

2019 belooft een fantastisch jaar te worden voor het festival, met headliners zoals John Zorn, Sting, Gregory Porter en Diana Krall. We zijn trots op onze samenwerking met een organisatie die elk jaar uitzonderlijke artiesten naar Gent brengt.

Voor meer informatie over het Gent Jazz festival, bekijkt u de officiele website.

Pillows en Gent Jazz

Pillows Grand Hotel Reylof is een exclusive partner van het festival in Gent en biedt een een exclusief hotel arrangement. Geniet van Gent Jazz met volle teugen en combineer deze ervaring met een hotelovernachting in Pillows Grand Hotel Reylof.

Bij Pillows Grand Hotel Reylof hebben we er vertrouwen in dat elke jazzliefhebber zich bij ons op zijn gemak voelt. We bezorgen je graag een unieke festivalervaring!

Het arrangement

Het Gent Jazz-arrangement omvat een welkomstdrankje, een overnachting in een van onze luxekamers of suites inclusief ontbijt en een pendeldienst van en naar het festival. Natuurlijk zijn ook uw festivaltickets inbegrepen in het arrangement!

LOF Restaurant

Ons culinaire LOF-restaurant biedt tijdens de duur van het festival Jazz Lunches aan waarbij u kunt genieten van een heerlijke lunch in LOF Restaurant terwijl er livemuziek wordt gespeeld op de achtergrond. We hebben een uitstekende line-up met enkele Belgische en internationale kleppers.

Als het weer het toelaat, verplaatsen we ons naar het terras.
U kunt een tafel reserveren via de website van LOF Restaurant.

de line-up:

29/06/2019 Ben Sluijs & Erik Vermeulen
30/06/2019 Family Feels
03/07/2019 Yannick Peeters & Marine Horbaczewski
04/07/2019 Kreis
05/07/2019 Stijn Bettens, Lieven Van Pée, Frederik Van Den Berghe
06/07/2019 Marie-Anne Standaert, Stijd Wauters & Jean-Louis Rassinfosse
07/07/2019 Christian Mendoza & Joachim Badenhorst
08/07/2019 3/4 Peace
09/07/2019 Bram Weijters & Carlo Nardozza

15% korting op Lente Arrangement

Profiteer deze lente van een speciale arrangement van 15 procent op de boekingsprijs en beleef het totale Pillows concept met een overnachting in het nieuwe Pillows Grand Hotel Reylof. Dit arrangement is in combinatie met het 6-gangendiner “Best of Ron & LOF” in LOF Restaurant. De samenwerking met de Nederlandse sterrenchef Ron Blaauw vormt de basis van de sfeer en de gerechten die in LOF Restaurant worden geserveerd. Deze aanbieding is geldig tijdens de weekenden in mei en juni. Het Lente Arrangement omvat:

Welkomstdrankje

1 x Overnachting in één van onze luxe kamers of suites

“Best of Ron & Lof” 6-gangenmenu

1 x Uitgebreid ontbijt voor 2 personen

‘Turndown’ Service

Gratis gebruik van WiFi