RESTAURANT LOF

Beleef Pillows Grand Hotel Reylof

Begin of eindig de dag in stijl. LOF is een restaurant, ontworpen als ontmoetingsplek voor de omgeving. Het zorgvuldig samengestelde interieur, de houten vloer en de grote ramen stralen een ingetogen en elegante sfeer uit. De open ruimte bevindt zich op de begane grond van het klassieke gebouw en verbindt de stad met de binnentuin en het mooie zomerterras.

LOF belooft u gastronomisch te verrassen. De chefs hechten grote waarde aan details en omarmen de vegetarische keuken. Ze putten uit een verscheidenheid aan lokale groenten, seizoenskruiden en kleinschalig geproduceerde ingrediënten. Deze worden gepresenteerd in verfijnde gerechten die elkaar opvolgen en versterken. De overzichtelijke wijnkaart biedt een breed smaakpalet van wereldwijd bekende en duurzame labels.

De private-dining kamer en zonnige serre liggen naast het restaurant en zijn de perfecte plek voor een intiem diner met vrienden of familie. De private-dining ruimte beschikt over een grote ovale tafel voor bijeenkomsten tot 20 gasten en openslaande deuren naar de tuin.

Openingstijden:

Deels geserveerd ontbijt
Elke dag van 6.30 tot 10.00 uur

Lunch
Dinsdag tot en met zaterdag van 12.00 tot 14.30 uur

Diner
Dinsdag tot en met zaterdag van 19.00 tot 21.30 uur

EXCLUSIEVE DIRECTE DEAL
10% ACTIE

WELKOMSTGESCHENK

Boek rechtstreeks en ontvang een lokale delicatesse in uw kamer bij aankomst.

BESTE PRIJS GARANTIE

We bieden u de beste prijs garantie. Wanneer u een lagere kwalificerende prijs vindt binnen 24 uur na het maken van uw reservering passen we onze prijs voor u aan.

GRATIS UPGRADE

Wanneer u rechtstreeks boekt geniet u van een gratis upgrade bij beschikbaarheid. We maken uw verblijf graag onvergetelijk.