Spa Behandelingen

Bij Spa Reylof leggen onze schoonheidsspecialisten en spa therapeuten u graag in de watten met ontspannende schoonheidsbehandelingen, massages en lichaamsscrubs. Tijdens uw verblijf in Spa Reylof kunt u gebruik maken van de sauna en het wellness-zwembad. Het dragen van badkleding is verplicht.

Wilt u een bijzondere belevenis cadeau geven? Geef een Spa Reylof cadeaubon. Deze cadeaubonnen zijn alleen verkrijgbaar bij Spa Reylof  of bij onze front hosts en kunnen ingewisseld worden voor elke behandeling of bij aankoop van een van de Sothys verzorgingsproducten.

OPENINGSTIJDEN

Dagelijks van 06.00 tot 23.00 uur.

Behandelingen 
Maandag gesloten
Dinsdag tot en met vrijdag van 12.00 tot 21.00 uur
Zaterdag: 10.00 tot 19.00 uur
Zondag: 10.00 tot 15.00 uur
Andere tijden mogelijk op aanvraag.

We verzoeken u vriendelijk om uw mobiele telefoon uit te zetten in onze spa behandelruimtes om alle gasten een zo aangename mogelijk ervaring te kunnen bieden.

15% korting op Lente Arrangement

Profiteer deze lente van een speciale arrangement van 15 procent op de boekingsprijs en beleef het totale Pillows concept met een overnachting in het nieuwe Pillows Grand Hotel Reylof. Dit arrangement is in combinatie met het 6-gangendiner “Best of Ron & LOF” in LOF Restaurant. De samenwerking met de Nederlandse sterrenchef Ron Blaauw vormt de basis van de sfeer en de gerechten die in LOF Restaurant worden geserveerd. Deze aanbieding is geldig tijdens de weekenden in mei en juni. Het Lente Arrangement omvat:

Welkomstdrankje

1 x Overnachting in één van onze luxe kamers of suites

“Best of Ron & Lof” 6-gangenmenu

1 x Uitgebreid ontbijt voor 2 personen

‘Turndown’ Service

Gratis gebruik van WiFi