Spa verzorgingsproducten

In Spa Reylof werken schoonheidsspecialisten en spa therapeuten met de verzorgingsproducten van Sothys: een hoogwaardig dierproefvrij verzorgingsmerk dat staat voor kwalitatief hoogwaardige concepten op het gebied van huidverzorging.

De Sothys producten zijn exclusief ontworpen voor professionals door professionals en staan garant voor zichtbare resultaten in korte tijd.

Spa Reylof biedt bezoekers een compleet gamma van verzorgingsproducten. Van gelaatsverzorging, lichaamsverzorging, zonneproducten en make-up tot verzorging voor de man en biologische verzorgingsproducten. U kunt de producten thuis ook gebruiken om het resultaat van de behandeling te verlengen en ondersteunen.

De producten van Sothys zijn exclusief verkrijgbaar in Spa Reylof.

15% korting op Lente Arrangement

Profiteer deze lente van een speciale arrangement van 15 procent op de boekingsprijs en beleef het totale Pillows concept met een overnachting in het nieuwe Pillows Grand Hotel Reylof. Dit arrangement is in combinatie met het 6-gangendiner “Best of Ron & LOF” in LOF Restaurant. De samenwerking met de Nederlandse sterrenchef Ron Blaauw vormt de basis van de sfeer en de gerechten die in LOF Restaurant worden geserveerd. Deze aanbieding is geldig tijdens de weekenden in mei en juni. Het Lente Arrangement omvat:

Welkomstdrankje

1 x Overnachting in één van onze luxe kamers of suites

“Best of Ron & Lof” 6-gangenmenu

1 x Uitgebreid ontbijt voor 2 personen

‘Turndown’ Service

Gratis gebruik van WiFi