Vier het herfstseizoen bij Pillows Zwolle

The Living Pillows Grand Boutique Hotel Ter Borch

Breng een bezoek aan Zwolle deze herfst

De dagen worden korter, bladeren tonen een spektakel aan kleuren en geven het typische warme gevoel van de herfst. Een perfecte reden om er even op uit te gaan. 

Breng dit jaar de herfst door bij Pillows Grand Boutique Hotel Ter Borch en word verwend met culinaire gerechten, met het charmante Zwolle op de achtergrond.

Boek de Herfst Arrangementen

bij Pillows Hotels in Zwolle

Nu de dagen korter worden, is onze open haard de perfecte plek om bij op te warmen met een warm drankje of een goed glas wijn. Liefhebbers van culinaire gerechten kunnen zich voorbereiden op culinaire traktaties van ons restaurant Coperto Restobar, bekroond door GaultMillau en Bib Gourmand.

Culinary dish at Coperto Restobar in Pillows Hotels Restaurants in Zwolle
Culinair Arrangement
  • 1 overnachting
  • Uitgeserveerd ontbijt
  • Culinair 5-gangendiner in Coperto Restobar
Museum de Fundatie
Fundatie Arrangement
  • 1 overnachting
  • Uitgeserveerd ontbijt
  • 2-gangen lunch in Coperto Restobar
  • Tickets voor museum De Fundatie (op maandagen gesloten)

Culinaire verrassingen van Coperto Restobar

Voor goed eten hoef je de deur niet uit. Coperto Restobar, bekroond met door Bib Gourmand en GaultMillau, is een begrip in Zwolle.

“Één van de, zo niet de beste maaltijden die ik ooit heb gegeten. Creatieve, heerlijke geweldige texturen en smaken. Het eten, de service en de omgeving waren gewoonweg perfect.”
– Stuart, Tripadvisor

Zorgeloos verblijven bij Pillows Hotels

Voel u welkom wetende dat we er alles aan hebben gedaan om uw en onze gezondheid te garanderen. We hebben het hotel aangepast om een ​​veilige afstand tussen gasten te behouden. Uitgebreide informatie over onze maatregelen is te vinden in ons ​​veiligheids- en annuleringsbeleid of neem contact met ons op . We helpen graag. Verblijf veilig, verblijf bij Pillows.

Gebruik onze desinfectiezuilen

Betaal contactloos wanneer mogelijk

Houd 1,5 meter afstand