Beleef een warme winter bij Pillows Zwolle

Word deze winter omarmd in comfortabele luxe

Koude nachten, besneeuwde straten en fonkelende lichtjes. De winter is aangebroken en is de perfecte gelegenheid om samen te komen met vrienden en geliefden.

Beleef de meest magische periode van het jaar bij Pillows Grand Boutique Hotel Ter Borch en laat je verwennen met culinaire gerechten en warme comfortabele kamers in het winterse Zwolle.

Boek ons culinaire arrangement

deze winter bij Pillows Hotels in Zwolle

Voel bij binnenkomst direct de warme ambiance van ons hotel. Maak deze winter extra speciaal met ons Bib Gourmand Culinaire arrangement, bestaande uit:

  • 1 overnachting
  • 4-gangen diner in Coperto Restobar
  • Uitgeserveerd ontbijt
  • Welkomstdrankje

Word wakker in een heerlijk bed met het zachtste bedlinnen en ervaar een uitgeserveerd ontbijt met winters uitzicht. Geniet van mooie gesprekken en een goed glas wijn. Proef de unieke gerechten van ons restaurant Coperto Restobar, door Michelin bekroond met een Bib Gourmand. Laat je door ons verzorgen deze winter en kom genieten bij Pillows Zwolle.

Beleef de kerst met Pillows Hotels

Culinaire verrassingen in Coperto Restobar

Voor goed eten hoef je de deur niet uit. Coperto Restobar, bekroond met een Bib Gourmand door Michelin, is een begrip in Zwolle. “Één van de, zo niet de beste maaltijden die ik ooit heb gegeten. Creatieve, heerlijke geweldige texturen en smaken. Het eten, de service en de omgeving waren gewoonweg perfect.” – Stuart, Tripadvisor

Zorgeloos verblijven bij Pillows Hotels

Voel je welkom wetende dat we er alles aan hebben gedaan om uw en onze gezondheid te garanderen. Uitgebreide informatie over onze maatregelen is te vinden in ons ​​veiligheids- en annuleringsbeleid of neem contact met ons op . We helpen graag.

Gebruik onze desinfectiezuilen

Betaal contactloos wanneer mogelijk

Houd 1,5 meter afstand