MEETINGS IN ZWOLLE

Neem contact op:

Voor zowel een private dining als een vergadering zijn de twee sfeervolle en exclusieve Salons van Pillows Grand Hotel Ter Borch de ideale plek. Gebruik de Salons voor een privé bijeenkomst of besloten vergadering met uw management team of raad van bestuur en maak daarbij gebruik van de hoogwaardige audiovisuele apparatuur die het hotel u biedt.

Verzorging geschiedt op basis van een vergaderarrangement voor één of meerdere dagdelen, aan te vullen met een hoogwaardige culinaire invulling bij Coperto Restobar. Het hotel beschikt voor een meerdaags verblijf over 41 stijlvolle kamers en suites. Tevens is het volledige hotel exclusief af te huren. Eén van onze host voorziet u graag van een op maat gemaakte offerte om houdt daarbij rekening met al uw wensen.

Pillows Grand Hotel Ter Borch is centraal gelegen tussen grote steden als Amsterdam en Groningen en op loopafstand van station Zwolle. Het hotel biedt daarnaast privé parkeergelegenheid en vier elektrische oplaadpalen.

Download factsheet

Salon I
Salon I bevindt zich op de begane grond in het monumentale gedeelte van het pand en is direct verbonden met the Living. Door de hoge mate van privacy die dit elegante vertrek biedt, is het uitermate geschikt om in besloten sfeer te vergaderen of optimaal te genieten van een uitgebreid diner. De hoge ramen met houten shutters en veel daglicht geven de ruimte een warme en huiselijke uitstraling.

– Gesitueerd op de begane grond
– 75-inch tv-scherm met click & share presentatiesysteem en audiospeakers
– Flipover en conferentietelefoon
– Boardroom-opstelling
– Voor gezelschappen tot 12 personen
– Afmetingen: 40 m2
– Gratis High Speed Wireless Internet

Salon II
Salon II bevindt zich op de eerste verdieping van het monumentale gedeelte van het hotel. De grote ramen met houten shutters verlichten de ruimte met natuurlijk daglicht voor een prettige huiselijke sfeer. Doordat de ruimte volledig kan worden afgesloten, biedt dit sierlijke vertrek veel privacy voor een besloten vergadering of een intiem groepsdiner.

– Gesitueerd op de eerste verdieping
– 55-inch en 75-inch tv-scherm met click & share presentatiesysteem en audio speakers
– Flipover en conferentietelefoon
– Flexibele opstelling
– Voor gezelschappen tot 40 personen
– Afmetingen: 55 m2
– Gratis High Speed Wireless Internet