MEETINGS

Beleef Pillows Grand Hotel Ter Borch

Voor zowel een privé-diner als een vergadering of evenement: de twee salons van Grand Hotel Ter Borch zijn de ideale plek voor een intieme bijeenkomst. Beide Salons beschikken over hoogwaardige audiovisuele apparatuur zoals een 75-inch tv-scherm met Click & Share presentatiesysteem en audio speakers. Tevens is er een flipover en conferencetelefoon aanwezig.

Salon I bevindt zich op de begane grond en is direct verbonden met the Living. Ook kunnen gasten gebruik maken van het hotelterras. Salon I biedt ruimte aan maximaal 12 gasten. Salon II, op de eerste verdieping van het historische pand, biedt ruimte aan maximaal 40 gasten.

Het hotel is centraal gelegen naast het treinstation van Zwolle en daarom gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Tegen betaling zijn er parkeerplekken bij het hotel of in de nabije omgeving beschikbaar. Tevens beschikt het hotel over 2 elektrische oplaadpalen.

Salon I
– Gesitueerd op de begane grond
– Vaste opstelling
– Voor maximaal 12 gasten

Salon II
– Gesitueerd op de eerste verdieping
– Flexibele opstelling
– Voor maximaal 40 gasten

Voor meer informatie of een vergaderaanvraag kunt u contact opnemen met:
Telefoonnummer: +31 (0)38 425 67 89
Email: reservations.grandhotelterborch@pillowshotels.com

10% KORTING
CULINAIR ARRANGEMENT

10% Korting op culinair arrangement 1 of 2 Daags

In februari vieren we de liefde met 10% valentijnskorting op ons culinair arrangement. Ga op culinaire ontdekkingsreis door de verfijnde gerechten van Coperto Restobar, geïnspireerd op Franse en Italiaanse klassiekers. Dit arrangement omvat:

Welkomstdrankje

1 x 4-gangendiner (exclusief dranken)

‘Turndown’ Service

1 x Overnachting in één van onze luxe kamers of suites

1 x Uitgebreid ontbijt voor 2 personen

Gratis gebruik van WiFi