THE LIVING

Beleef Pillows Grand Hotel ter Borch

The Living is het hart van het hotel waar een warm welkom, de check-in en de culinaire mogelijkheden samenkomen op een bijzondere sociale plek. Gasten worden 24 uur per dag geserveerd en kunnen hier rustig een boek lezen, genieten van een kopje koffie of gewoonweg de hele avond bij praten.

De bar in de “Domestic Kitchen” is de beste plek voor hapjes en drankjes of om deel te nemen aan de Chef’s Table. Dit dagelijks wisselende menu wordt bereid met verse ingrediënten van de dag en geserveerd in verschillende schalen op de bar. Chef’s Table brengt een ongedwongen sfeer en een leuke ervaring met andere gasten waarbij lokale en seizoensingrediënten de boventoon voeren in de gerechten, met liefde bereid door onze chefs. Chef’s Table vindt plaats van maandag t/m donderdag voor € 23,50 per persoon, vanaf 18.30 uur. Gasten kunnen aanschuiven tot 21.00 uur.

De gezellige sfeer, de zachte kleuren en de knisperende haard nodigen uit om te nippen van een goed glas wijn of te ontspannen na een lange dag in Zwolle. De open ruimtes en de persoonlijke service in the Living zorgen voor een unieke en ongedwongen sfeer.

– Ontbijtkaart
– All day dining kaart
– Wijnkaart
– Wijnkaart per glas

10% KORTING
CULINAIR ARRANGEMENT

10% Korting op culinair arrangement 1 of 2 Daags

In februari vieren we de liefde met 10% valentijnskorting op ons culinair arrangement. Ga op culinaire ontdekkingsreis door de verfijnde gerechten van Coperto Restobar, geïnspireerd op Franse en Italiaanse klassiekers. Dit arrangement omvat:

Welkomstdrankje

1 x 4-gangendiner (exclusief dranken)

‘Turndown’ Service

1 x Overnachting in één van onze luxe kamers of suites

1 x Uitgebreid ontbijt voor 2 personen

Gratis gebruik van WiFi