Boek een culinaire stedentrip in Zwolle

The City of Zwolle

Ultiem genieten in prachtig Zwolle

Met gezellige terrassen, kleine straatjes en een historisch stadscentrum is Zwolle echt een verborgen parel, klaar om ontdekt te worden.

Bij een bezoek aan deze stad is er geen betere plek om te verblijven dan in Pillows Grand Boutique Hotel ter Borch in Zwolle.

Vier de zomer bij Pillows Hotels

Word wakker in een hemels Pillows bed, om vervolgens een luxe ontbijt uitgeserveerd te krijgen, in de frisse buitenlucht. Vier bij ons de zomer met een goed glas wijn op ons zonnige terras, maar wordt bovenal verrast door de unieke smaakcombinaties van ons restaurant Coperto Restobar.

Neem gerust contact met ons op voor aanpassingen in dit pakket. We helpen graag om het perfecte moment van ontspanning te creëren.

Zorgeloos op reis met Pillows Hotels

Voel u welkom met de kennis dat we er alles aan doen om uw en onze veiligheid te garanderen. We hebben ons hotel zo aangepast, dat we een veilige afstand tussen u en anderen kunnen houden.

Mocht u uitgebreide informatie willen over onze maatregelen, bezoek dan ons veiligheids- en annuleringsbeleid of neem contact met ons op. We staan voor u klaar.

Verblijf veilig, verblijf bij Pillows.

Maak gebruik van onze desinfectiegels

Betaal contactloos in onze hotels

Houd 1,5 meter afstand

Ontspan, geniet van een glas wijn en kom weer samen

Historisch Zwolle, heerlijk voor de zomer

Kleine gezellige straatjes, historische panden en pleinen en een gracht die de binnenstad verbindt.

De stad staat bekend om zijn grote kerktoren die er uitziet en is vernoemd naar een grote pepermolen. Sta versteld van de historische gebouwen zoals de Sassenpoort, een stadspoort uit de late 14de en vroege 15de eeuw.

Ontdek museum De Fundatie of maak een praatje met de vriendelijke mensen van deze stad. Wandel door de oude stad of huur fietsen en rijd door de omringende natuur zoals de IJssel aan de rand van de stad of ontdek ons Pillows Fietsarrangement. 

De stad Zwolle maakt grote indruk die u de rest van uw leven bij zal blijven.

We helpen u graag met het plannen van uw dag in Zwolle. Neem contact met ons op als u advies nodig heeft of als u wilt dat we kaartjes kopen voor culturele hoogtepunten in de stad.

Zwolle is de perfecte locatie voor uw staycation in Nederland.

Culinaire verrassingen in Coperto Restobar

Voor goed eten hoeft u de deur niet uit. We zijn er trots op ons restaurant. Met het culinaire arrangement, geniet van u van een viergangendiner in Coperto Restobar, bekroond met een Bib Gourmand.

“Geweldige gerechten die u kunt combineren, allemaal bereid met de grootste verfijnde zorg. – Peter Tavernier, Tripadvisor