Vier de herfst in prachtig Limburg

Snack platter at The Living from Pillows Charme Hotel Chateau De Raay

Geniet van zorgeloze herfstdagen vol comfort

De herfst. Één van onze favoriete seizoenen. Bont gekleurde landschappen, verschillende tinten goud en de avonden die eerder vallen. Pillows Charme Hotel Château De Raay wordt tijdens deze periode nóg mooier. Breng de herfstdagen door bij Pillows Hotels in Limburg. Geniet van een herfstwandeling door onze tuin, van culinaire verassingen en een heerlijke kamer, van alle gemakken voorzien.

Boek speciale Herfstarrangementen

bij Pillows Hotels in Limburg

Ons hotel bevindt zich in het natuurgebied van de Peel en Maas en is met alle typische herfstkleuren prachtig om de herfst door te brengen. Maak het extra special met onze Herfstarrangementen.

Geniet bij terugkomst van een heerlijk diner en kom tot rust in onze charmante en comfortabele kamers. Laat je verwennen tijdens de herfstvakantie bij Pillows Hotels.
Pillows_Charme_Hotel_Chateau_De_Raay_DeTuinvandeBarones
Culinair Arrangement

Ervaar een culinair weekend in Baarlo met ons charmante landgoed als achtergrond.

  • 1 overnachting
  • 4-gangen tasting menu in De Tuin van de Barones
  • Uitgeserveerd ontbijt
  • Gratis wandel- en fietskaarten
  • Kosteloos parkeren

Geniet twee nachten in ons kasteelhotel en ontvang de derde nacht van ons.

  • 3 overnachtingen, inclusief uitgeserveerd ontbijt
  • Gratis fiets- en wandelkaarten
  • Kosteloos parkeren

Lokaal en culinair eten bij De Tuin van de Barones

Wees niet verbaasd ons keukenteam tegen te komen in het bos. Tijdens het herfstseizoen maken ze prachtige gerechten waarbij ze hun inspiratie halen uit het mooie Limburgse landschap. Voor lekker eten hoef je het landgoed niet af. In ons restaurant De Tuin van de Barones geniet je van klassieke gerechten met een moderne twist. Onze chef en zijn team bereiden alles met veel zorg en met lokale- en seizoensproducten. Verse kruiden en groenten uit onze eigen tuin.

Zorgeloos op reis met Pillows Hotels

Voel u welkom wetende dat we er alles aan hebben gedaan om uw en onze gezondheid te garanderen. We hebben het hotel aangepast om een ​​veilige afstand tussen gasten te behouden. Uitgebreide informatie over onze maatregelen is te vinden in ons ​​veiligheids- en annuleringsbeleid of neem contact met ons op . We helpen graag. Verblijf veilig, verblijf bij Pillows.

Gebruik onze desinfectiezuilen

Betaal contactloos wanneer mogelijk

Houd 1,5 meter afstand