PILLOWS GRAND HOTEL TER BORCH ZWOLLE

‘Winnaar
Best Hotel Design’

Entree Awards 2018

Pillows Grand Hotel Ter Borch ligt op een steenworp afstand van het treinstation van Zwolle. Loop door de statige stationsweg om vervolgens het voormalige 19de -eeuwse politiebureau te betreden.

Het hotel, naar een ontwerp van Paul Linse, won tijdens de Entree Awards 2018 in de categorie Best Hotel Design.

De keukenbrigade heeft zojuist haar verse ingrediënten lokaal ingekocht en nodigt u uit voor de Chef’s Table. Dit dagelijks wisselende menu wordt geserveerd aan de bar in de “Domestic Kitchen” en is een fijne manier om samen met andere gasten te dineren.

Waar the Living dé plek is om te genieten van een goede kop koffie, is Coperto Restobar het gastronomische hart van het hotel en de plek voor een heerlijke lunch of diner. De serre en het terras van het restaurant worden op unieke wijze verlicht door het aanwezige daglicht. Dit maakt Coperto Restobar de meest sprankelende plek om samen te komen met vrienden en familie.

Na een wandeling door de stad, verwelkomen de verfijnde kamers & suites u terug met een gevoel van ongedwongen luxe. Geniet van de residentiële sfeer van Pillows Grand Hotel Ter Borch.

ONTDEK PILLOWS
KERSTARRANGEMENT

Tijdens de winterse feestdagen biedt Pillows Grand Hotel Ter Borch een warm thuis in ongedwongen luxe. Geniet na een wandeling langs de feestelijk verlichte straten van Zwolle van een culinair 5-gangen diner van chef-kok Remco Jansen in Coperto Restobar, voor een onvergetelijke kerst. Deze arrangement omvat:

Aperitief om 18.30 uur

1 x Overnachting in een Deluxe Room, Grand Deluxe Room of Pillows Suite

‘Turndown’ Service

1 x 5-gangendiner om 19.00 uur inclusief koffie, thee en friandises voor 2 personen

1 x Uitgebreid Kerst ontbijt voor 2 personen

Gratis gebruik van WiFi