Pillows Grand Boutique Hotel Ter Borch,
Zwolle

Deluxe Room Pillows Grand Boutique Hotel Ter Borch

Meer thuis dan thuis

Thuis voelen in de luxueuze eenvoud en tijdloze elegantie van deze voormalige stadsvilla. Of u nu op reis bent of een stedentrip maakt, privé of zakelijk, Pillows Zwolle is altijd de perfecte bestemming.

Kamers & Suites

Onze 41 luxueuze kamers en suites voelen aan als thuis. Een persoonlijke, uitnodigende en verfijnde sfeer van luxueuze eenvoud, met oogstrelende kunst en warme huiselijkheid.

Restaurant

Coperto Restobar

Geniet van een weldadige lunch of diner in de zonnige serre of het heerlijke terras van het restaurant. De plek waar u wordt verrast en ultiem geniet. Een culinair cadeautje voor het oog en de smaakpapillen. Chef-kok Remco Jansen houdt van nieuw en modern, maar dan wel in een vertrouwde setting van luxueuze eenvoud.

Meetings & Events

Alles wat u nodig heeft, vindt u in onze prachtige meeting en event ruimtes. Alles is tot in detail ingevuld. Meetings krijgen alle ruimte voor besluitvorming en events worden een inspirerende ervaring.

Sauna & Gym

Ontsnap aan de dag en kom volledig tot rust in de twee privé sauna’s met relaxruimte, of blijf fit in onze gym met moderne uitrusting.

Building Pillows Grand Boutique Hotel Ter Borch

Pillows Grand Boutique Hotel Ter Borch

Onze Grand Boutique Hotels zijn perfect gelegen in monumentale gebouwen en bieden extra diensten en faciliteiten zoals valet parking en 24/7 (op de kamer) dineren.