PILLOWS GRAND HOTEL TER BORCH ZWOLLE

‘Winnaar
Best Hotel Design’

Entree Awards 2018

Pillows Grand Hotel Ter Borch ligt op een steenworp afstand van het treinstation van Zwolle. Loop door de statige stationsweg om vervolgens het voormalige 19de -eeuwse politiebureau te betreden.

Het hotel won tijdens de Entree Awards 2018 in de categorie Best Hotel Design. Het interieur is ontworpen door Paul Linse, o.a. bekend van zijn ontwerpen voor het Royal Opera House Londen en Rijks, het restaurant in het Amsterdamse Rijksmuseum.

Waar the Living dé plek is om te genieten van een goede kop koffie, is Coperto Restobar het gastronomische hart van het hotel en de plek voor een heerlijke lunch of diner. In de serre valt veel daglicht binnen. Dit maakt Coperto Restobar de meest sprankelende plek om samen te komen met vrienden en familie. Tijdens zonnige dagen kunt u uiteraard ook genieten van het heerlijke terras van Coperto Restobar.

Na een wandeling door de stad, verwelkomen de verfijnde kamers & suites u terug met een gevoel van ongedwongen luxe. Geniet van de huiselijke sfeer van Pillows Grand Hotel Ter Borch.