PILLOWS GRAND HOTEL TER BORCH ZWOLLE

Beleef Pillows Grand Hotel ter Borch

Het nieuwe Pillows Grand Hotel Ter Borch ligt op een steenworp afstand van het treinstation van Zwolle. Loop door de statige stationsweg om vervolgens het voormalige 19de -eeuwse politiebureau te betreden.

De keukenbrigade heeft zojuist haar verse ingrediënten lokaal ingekocht en nodigt u uit voor de Chef’s Table. Dit dagelijks wisselende menu wordt geserveerd aan de bar in de “Domestic Kitchen” en is een fijne manier om samen met andere gasten te dineren.

Waar the Living dé plek is om te genieten van een goede kop koffie, is Coperto Restobar het gastronomische hart van het hotel en de plek voor een heerlijke lunch of diner. De serre en het terras van het restaurant worden op unieke wijze verlicht door het aanwezige daglicht. Dit maakt Coperto Restobar de meest sprankelende plek om samen te komen met vrienden en familie.

Na een wandeling door de stad, verwelkomen de verfijnde kamers & suites u terug met een gevoel van ongedwongen luxe. Geniet van de residentiële sfeer van Pillows Grand Hotel Ter Borch.

BOEK DIRECT
10% KORTING

Welkomstdrankje

Boek rechtstreeks en ontvang een gratis welkomstdrankje op het terras.

BOEK DIRECT:
10% KORTING

Boek via pillowshotels.com met 10% korting. Alleen via onze officiële website!

GRATIS UPGRADE

Wanneer u rechtstreeks boekt geniet u van een gratis upgrade bij beschikbaarheid. We maken uw verblijf graag onvergetelijk.