Weekendje Zwolle

The City of Zwolle

Het perfecte weekend weg

Een weekendje in Zwolle mag speciaal zijn. Deze prachtige Hanzestad kent vele geheime plekjes om ontdekt te worden. Met inspirerende musea, trendy winkels en vele smaakvolle restaurants is deze stad de perfecte plek voor een weekendje weg.

Maak het weekendje in Zwolle compleet met een luxe overnachting in ons Pillows Grand Boutique Hotel Ter Borch.

De hotspots tijdens jouw weekendje Zwolle

De trots en vreugde van Zwolle is museum ‘De Fundatie’. Een reis naar de stad is niet compleet zonder een bezoek aan dit prachtige museum. Terwijl u naar dit juweeltje loopt, geniet u van het kanaal van de stad.

Klaar voor een drankje? Cafe ‘Het Beugeltje’, gebouwd tegen de oude stadsmuur, is een hotspot bij de lokale bevolking.

De beste winkels kunnen gevonden worden in verschillende delen van de stad. Neem een kijkje in de Spoelstraat voor trendy concept stores, de Roggenstraat voor smaakvolle must-haves voor thuis, of de Sassenstraat voor de mooiste kledingitems.

Voor heerlijke chocolade gaan we naar ‘Bonbonnerie Borrel‘. Geen wonder dat we onze gasten een voorproefje bieden door de chocolaatjes in de kamers aan te bieden.

Sluit de dag af met een culinair diner in Coperto Restobar, bekroond met een Bib Gourmand en gelegen in Pillows Grand Boutique Hotel Ter Borch. Hier geniet je van heerlijke gerechten geïnspireerd op op Italiaanse en Franse klassiekers in een eigentijds jasje.

Overnacht tijdens dit weekendje in Zwolle in ons hotel, een hotspot op zichzelf. Met luxe kamers, inspirerend interieur en eye-catching kunst.

Pillows Grand Boutique Hotel Ter Borch

4-sterrenhotel

Deluxe Room Pillows Hotels Zwolle
Bathroom Pillows Hotels Zwolle
Pillows Grand Boutique Hotel Ter Borch Zwolle