Pillows City Hotel Brussels Centre,
Brussel

Pillows City Hotel Brussels Centre

Ultieme rust in het bruisende hart van Europa

Vanuit ons sfeervolle 4-sterrenhotel ben je slechts een paar stappen verwijderd van het historische centrum, met de gezelligste cafeetjes, de beste restaurants, cultuur en ander grootstedelijk vertier. Voel je beter dan thuis in de comfortabele en tijdloze elegantie van Pillows City Hotel Brussels Centre, of je de stad nu bezoekt voor plezier of zakelijk.

Kamers & Suites

In al onze 67 kamers en 2 suites maken we van overnachten een ervaring om niet te vergeten. Word uitgerust wakker in een hemels bed met fijn Egyptisch bedlinnen. Geniet van zachte vloerbedekking, elegant design en pakkende kunst die voor elke kamer apart is geselecteerd. Voel je van harte welkom in een oase van rust in het kloppend hart van Europa.

The Living
Bar & Restaurant

Val achterover in de heerlijke banken en stoelen in onze huiselijke en elegante Living. Geniet overdag, ‘s avonds óf zelfs midden in de nacht van een goed glas wijn en een heerlijke maaltijd. Ook verwelkomen we onze gasten hier bij aankomst met persoonlijke aandacht.

BRUC

Pillows City Hotel

Precies waar je moet zijn in het midden van de stad, maar dan net op die ene hoek die alleen de kenner weet te vinden. Voel je thuis in een bruisende omgeving, in een sfeer van comfort en elegantie.

Meetings & Events
Ontdek Brussel