Pillows City Hotel Brussels Centre,
Brussel

Exterior Pillows City Hotel Brussels Centre

Ultieme rust in het bruisende hart van Europa

Vanuit ons sfeervolle 4-sterrenhotel ben je slechts een paar stappen verwijderd van het historische centrum, met de gezelligste cafeetjes, de beste restaurants, cultuur en ander grootstedelijk vertier. Voel je beter dan thuis in de comfortabele en tijdloze elegantie van Pillows City Hotel Brussels Centre, of je de stad nu bezoekt voor plezier of zakelijk.

Kamers & Suites

In al onze 70 kamers en 2 suites maken we van overnachten een ervaring om niet te vergeten. Word uitgerust wakker in een hemels bed met fijn Egyptisch bedlinnen. Geniet van zachte vloerbedekking, elegant design en pakkende kunst die voor elke kamer apart is geselecteerd. Voel je van harte welkom in een oase van rust in het kloppend hart van Europa.

The Living Restaurant

Val achterover in de heerlijke banken en stoelen in onze huiselijke en elegante Living. Geniet overdag, ‘s avonds óf zelfs midden in de nacht van een goed glas wijn en een heerlijke maaltijd. Ook verwelkomen we onze gasten hier bij aankomst met persoonlijke aandacht.

Meetings & Events

Effectief en zakelijk vergaderen, gebruikmakend van de meest moderne technologie, op een locatie in het hart van Brussel. De plek waar collega’s en zakenpartners dichter bij elkaar komen en waar creativiteit en besluitvorming alle ruimte krijgen. Alles wat je nodig hebt is er, en dat alles is tot in detail ingevuld. De combinatie van eigentijds en elegant design, moderne faciliteiten en de locatie in hartje Brussel, maken het de ideale plek voor een inspirerende vergadering of bijzondere gelegenheid.

BRUC

Pillows City Hotel

Precies waar je moet zijn in het midden van de stad, maar dan net op die ene hoek die alleen de kenner weet te vinden. Voel je thuis in een bruisende omgeving, in een sfeer van comfort en elegantie.

Pillows Shop
A black chair with a framed picture in a hotel room
Arrangementen
Brussels City in Autumn
Ontdek Brussel