Pillows City Hotel Brussels Centre,
Brussels

A large room with grey chairs and a big painting

Prachtig hotel op een centrale locatie

Pillows City Hotel Brussels Centre ligt op een geweldige locatie. Vanwege de perfecte plek van het hotel liggen de meeste bezienswaardigheden op loopafstand. Bovendien bieden alle faciliteiten het comfort dat u mag verwachten van een modern hotel zoals Pillows Brussels Centre.

Kamers & Suites

Onze 67 stijlvolle hotelkamers, 2 familiekamers en de suite bieden alle luxe die nodig is voor een fijn verblijf. De kamers zijn ruim en voorzien van alle moderne faciliteiten. Dankzij de comfortabele bedden geniet u van een ontspannen verblijf in het hart van de stad.

The Living Lounge & Bar

In onze Living geniet u van een hapje en een drankje in een elegante setting. Hier kunnen (hotel)gasten de hele dag en nacht terecht voor kleine maaltijden of een goed glas wijn van ons all day dining menu. Ook verwelkomen we onze gasten hier bij aankomst, waar we u verwennen met een drankje en persoonlijke aandacht.

Meetings & Events

Het hotel heeft verschillende salons, de ideale plek voor een inspirerende (bestuurs)vergadering of evenement. Tijdens uw verblijf in Pillows City Hotel Brussels Centre beschikt u over alle faciliteiten om uw vergadering of evenement tot een onvergetelijk succes te maken.

BRUC

Pillows City Hotel Brussels Centre

Onze Pillows City Centre Hotels zijn perfect gelegen en gemakkelijk te bereiken. Hier geniet u van comfort in een elegante omgeving, maar voor een scherpe prijs.

A Pillows Hotels journal with a pencil and a glass of water on a table
Contact
a piece of art
Arrangementen
A tourist book about Brussels on a table
Ontdek Brussel