Boutique hotel Brussel

Boutique hotel in Brussels

Boutique hotel in Brussel

Voel je beter dan thuis in de comfortabele en tijdloze elegantie van Pillows City Hotel Brussels Centre. Een boutique hotel in Brussel, gelegen op steenworp afstand van het historische centrum.

Kamers & Suites

in ons boutique hotel in Brussel

Geniet van comfort in onze ruime en charmante kamers en suites in Brussel. Omgeven in rustgevend en modern design, met een ultiem thuisgevoel in elke kamer. Een plek waarbij je even vergeet dat je je in het midden van een bruisend stadshart begeeft.

The Living Bar & Café

in ons boutique hotel in Brussel

The Living Bar & Café is het hart van ons hotel en een plek waar je altijd welkom bent, 24 uur per dag. Kies een rustig hoekje voor een boek, een fijn gesprek of even rustig uitblazen. Geniet ondertussen van een drankje, bites of van een kleine maaltijd, terwijl je je begeeft in stijlvol en comfortabel design.

Meetings & Events

Organiseer een vergadering, workshop of training in Pillows City Hotel Brussels Centre. Met een variatie aan salons heeft dit Pillows Hotel de ideale locatie voor een meeting of event in de Europese hoofdstad.

BRUC

Pillows City Hotel

Precies waar je moet zijn in het midden van de stad, maar dan net op die ene hoek die alleen de kenner weet te vinden. Voel je thuis in een bruisende omgeving, in een sfeer van comfort en elegantie.

Pillows Shop
Ontdek Brussel