Luxe hotel Brussel
Pillows City Hotel Brussels Centre

Luxury hotel Brussels

Luxe hotel in Brussel

Voel je beter dan thuis in de comfortabele en tijdloze elegantie van Pillows City Hotel Brussels Centre. Een luxe hotel in Brussel, gelegen op steenworp afstand van het historische centrum.

Kamers & Suites

in ons luxe hotel in Brussel

In al onze 70 kamers en 2 suites maken we van overnachten een ervaring om niet te vergeten. Word uitgerust wakker in een hemels bed met fijn Egyptisch bedlinnen. Geniet van zachte vloerbedekking, elegant design en pakkende kunst die voor elke kamer apart is geselecteerd. Voel je van harte welkom in een oase van rust in het kloppend hart van Europa.

The Living Bar & Café

in ons luxe hotel in Brussel

The Living Bar & Café is het hart van ons hotel en een plek waar je altijd welkom bent, 24 uur per dag. Kies een rustig hoekje voor een boek, een fijn gesprek of even rustig uitblazen. Geniet ondertussen van een drankje, bites of van een kleine maaltijd, terwijl je je begeeft in stijlvol en comfortabel design.

Meetings & Events

Organiseer een vergadering, workshop of training in Pillows City Hotel Brussels Centre. Met een variatie aan salons heeft dit Pillows Hotel de ideale locatie voor een meeting of event in de Europese hoofdstad.

BRUC

Pillows City Hotel

Precies waar je moet zijn in het midden van de stad, maar dan net op die ene hoek die alleen de kenner weet te vinden. Voel je thuis in een bruisende omgeving, in een sfeer van comfort en elegantie.

Pillows Shop
A black chair with a framed picture in a hotel room
Arrangementen
Brussels City in Autumn
Ontdek Brussel