Pillows Grand Boutique Hotel
Maurits at the Park
Amsterdam

Een 5-sterrenhotel in het Oosterpark

Ervaar de unieke combinatie van het groene Oosterpark en het bruisende centrum van Amsterdam bij Pillows Grand Boutique Hotel Maurits At The Park.

Van een inspirerend interieur met respect voor de vroegere ontwerpers, tot kamers om in weg te dromen en restaurants met ambitie. Dit is waar je wilt zijn én blijven.

Kamers & Suites

Licht, sereen en elegant. Een plek waar luxe, comfort en eigentijds design elkaar ontmoeten. Geniet van een hemels bed, het fijnste linnengoed, zachte vloerbedekking en met de hand geselecteerde kunst aan de muur voor elke kamer.

Restaurants & Bars​

Van fine dining in VanOost Restaurant tot Italiaans-Frans geïnspireerde gerechten bij Spring Cafe Brasserie tot signature cocktails van Fitz’s Bar: bij Pillows Maurits at the Park hebben we de juiste plek voor iedere gelegenheid.

Hotelgasten zijn 24/7 welkom in de exclusieve Living. De perfecte plek om te ontspannen na een dag in het bruisende Amsterdam of om nog even te werken.

Ultieme ontspanning in de Urban Spa

Geniet van de natuur in het Oosterpark of ontsnap aan de drukte van Amsterdam in de wellnessruimte van Pillows Maurits at the Park.

Van ontspannende massages en schoonheidsbehandelingen tot een privésauna, een hydromassagebed en een moderne gym: deze urban spa heeft het allemaal.

AMSAM

Pillows Grand Boutique Hotel

Dit 5-sterren Grand Boutique Hotel beschikt over alle faciliteiten en services die je maar kunt wensen, zoals valet parking, conciërgeservice, 24/7 in-room dining, een wellness, een brasserie met terras aan het park, een fine dining restaurant, een bar en een exclusieve guest only Living.

Meeting & Events
Ontdek Amsterdam