Highlights van Amsterdam

Alle bezienswaardigheden dichtbij

Stap in de sfeer van Amsterdam, waar historische charme en de moderne tijd elkaar ontmoeten. Pillows Hotel Maurits at the Park is perfect gelegen in het hart van Amsterdam, dicht bij de culturele schatten en iconische monumenten van de stad.

Ontdek Amsterdam

Start in het Van Gogh Museum en dompel jezelf onder in de meesterwerken van deze legendarische kunstenaar. Het beroemde Rijksmuseum huist eeuwen van Nederlands erfgoed en vakmanschap, met werken van onder andere Rembrandt, Vermeer en Van Gogh.

Maak een rondvaart over de grachten die zo typerend zijn voor Amsterdam en bewonder de architectuur van de vele grachtenpanden, waaronder het historische Anne Frank Huis.

Ervaar de bruisende sfeer op de Dam, omringd door het Koninklijk Paleis en de iconische Nieuwe Kerk. De 9 Straatjes en zijn vele boutique shops zijn een absolute must-visit, evenals de luxe designerwinkels in de P.C. Hooftstraat.

Wandel door de buurten Jordaan en De Pijp, waar de vele cafés en levendige markten uitnodigen om de bruisende sfeer van de stad te beleven.

De Jordaan en de Pijp zijn heerlijke buurten om door heen te wandelen en hebben beide typisch Amsterdamse straten, vele cafés, restaurants en de Albert Cuypmarkt vindt. De IJ-hallen, ’s werelds grootste vlooienmarkt, is de perfecte plek voor unieke vondsten in kleding.

Ontdek Nederland

Ontdek wat Nederland zo kenmerkend maakt. Ga op reis door de Nederlandse cultuur, waarbij elke stad, van Alkmaar tot Rotterdam, uw ervaring verrijkt.

Conciërge diensten

Laat onze conciërges een op maat gemaakte tour creëren, en ontdek alle bekende must-visits en hidden gems van de stad.

Evenementenkalender

Laat je inspireren voor een bezoek aan Amsterdam. Ontdek alle evenementen in Amsterdam en Pillows Maurits at the Park.

Meetings in Amsterdam

Arrangementen

Ontdek alle exclusieve aanbiedingen en arrangementen, alleen te boeken via de officiële website.