Amsterdam, de stad die nooit slaapt

Ontdek de nieuwe geheimen van Amsterdam

Amsterdam viert zijn 750e verjaardag in 2025. Ontdek het erfgoed van de stad en combineer uw reis met de moderne en hippe stad in Nederland. U zult versteld staan.

Onze favoriete hotspots

De stad Amsterdam heeft een eigen dierentuin: Artis. Bewonder deze historische dierentuin en word verwelkomd door alle dieren. Of maak het extra bijzonder met een bezoek aan het Groote Museum: Een plek om je verbinding met jezelf, je lichaam en al het andere leven op aarde te onderzoeken.

Zin in lekker eten? Blijf in het hotel en ontdek fine-dining VanOost Restaurant, ga voor een easy-going lunch in Spring Cafe Brasserie of drink een verrassend drankje in onze Fitz’s Bar.

Of ga er op uit en verken de stad die ook voor onze fijnproevers enkele must-visits biedt. Midden in het centrum vindt u Kaagman & Kortekaas waar u kunt genieten van een van hun smakelijke menu’s. Een echte fan van de Indonesische keuken? Purnama zal uw smaakpapillen versteld doen staan. Of bezoek REM waar u letterlijk op een hoger niveau dineert.

Amsterdam staat ook bekend om zijn culturele attracties. In Amsterdam-Zuid vindt u de Hortus Botanicus, een bezienswaardigheid vol prachtige bloemen, planten en alles wat de natuur te bieden heeft.