Amsterdam, de stad die nooit slaapt

Ontdek de nieuwe geheimen van Amsterdam

Amsterdam is meer dan 700 jaar geleden opgericht. Ontdek het erfgoed van de stad en combineer uw reis met de moderne en hippe stad in Nederland. U zult versteld staan.

Ook tijdens de onzekere tijden is er nog veel te doen in deze prachtige stad. Ontdek wat nu mogelijk is op de officiële website van Amsterdam.

Onze favoriete hotspots

De stad Amsterdam heeft een eigen dierentuin: Artis. Bewonder deze historische dierentuin en word verwelkomd door alle dieren.

Zin in een glas wijn? Een van onze favoriete wijnbars is ‘Paskamer’. Gelegen in het midden van De Pijp, biedt dit juweeltje een overvloed aan uitstekende wijnen per glas en een menu vol met heerlijke tapasachtige gerechten.

Een nieuw juweel in de stad is Satchmo – een modern restaurant in een oud gebouw dat dateert uit 1647 aan het gerenoveerde Rokin. Elke verdieping van Satchmo is versierd met een onberispelijk oog met zachte jazz op de achtergrond omdat Satchmo de bijnaam van Louis Armstrong was.

Het beste uitzicht op de stad kan worden genoten vanuit Skylounge, een bar op het dak direct naast het Centraal Station. Hier voelt u zich op de top van de wereld, met Amsterdam aan uw voeten in volle glorie.