Organiseer zakelijke vergaderingen bij Pillows Hotels in Amsterdam

Inspirerende vergaderlocatie in Amsterdam

Organiseer efficiënte vergaderingen op een goed bereikbare vergaderlocatie in Amsterdam, gelegen in het groene Oosterpark en met uitzicht op de grachten.

Met een meeting salon bij Pillows Hotels in Amsterdam vergadert u in een elegant interieur, met de nieuwste voorzieningen. Ons team heeft alle kennis om uw dag speciaal te maken.

Een unieke vergaderlocatie in Amsterdam met alles wat je nodig hebt

Pillows Grand Boutique Hotel Maurits at the Park biedt uitstekende service en oplossingen op maat en helpt u graag bij de organisatie van uw bijeenkomst.

"Een zeer goed verblijf gehad bij Pillows Hotels. De meeting ruimte was erg prettig, veel licht en aangename plek om te werken en te vergaderen. Kwaliteit van het eten bij diner en lunch zéér goed. Het geserveerde ontbijt maakte het helemaal af."

Mrs. Carin
Tripadvisor

Ontdek onze restaurants

Samen eten creëert een band. Wanneer eten en drinken rijkelijk vloeit, volgen de ideeën en plannen vanzelf.

Verleng een vergadering met heerlijke gerechten van ons culinaire restaurant VanOost of ga voor een casual pauze in Spring Cafe Brasserie.

Ervaar luxe comfort

Ervaar luxe op subtiele wijze, met aandacht voor ieder detail. Zachte vloerbedekking, inspirerende kunst die voor elke kamer speciaal is geselecteerd en hemelse bedden opgemaakt met zacht bedlinnen van Egyptisch katoen.

Pillows Grand Suite

Pillows Suite

Meetings in Amsterdam

Junior Suite

Luxury Room Superior

Luxury Room

Luxury Room Souterrain

Neem contact op, we helpen graag

Meetings in Amsterdam

We Care

Ons doel is om de toekomst van verantwoord reizen te helpen vormen met degenen die bij ons verblijven, werken en samenwerken.

Private Dining

Wilt u in rust dineren of lunchen? Overweeg een privédiner in een van onze elegante salons.

Ontdek Amsterdam

Ontdek één van de oudste, maar altijd levendige handelsstad vanuit ons luxe hotel.