Faciliteiten en services

Hotel services

The Living - Maurits at the Park

Guest-only Living

24 uur per dag

Als verlengstuk van de hotelkamer heeft iedere gast 24/7 toegang tot de guest-only Living. Geniet van koffie, thee en zoete en hartige snacks van het huis.

Conciërge diensten

07.00 uur – 19.00 uur

De conciërges van Pillows Maurits at the Park helpen u graag en regelen alles wat u nodig heeft voor een perfect bezoek aan de stad Amsterdam.

Valet parking & parkeergarage

24/7 bereikbaar

Het hotel bevindt zich aan de rand van het bruisende centrum van Amsterdam en is goed te bereiken via zowel de auto als het openbaar vervoer.

Ontspan in de urban spa

Sauna & Hydrojet massage

Per reservering

Ervaar ultieme ontspanning in de privésauna, of ontspan op het hydrojet massagebed, dat gebruikmaakt van de gerichte kracht van warm water.

Urban Spa behandelingen

Op afspraak

Maak uw overnachting extra speciaal en kom tot rust met een ontspannende behandeling voor handen en voeten, gezicht en lichaam. Let op: reserveren is noodzakelijk.

Gym

24/7 geopend

Werk aan een goede conditie in onze moderne en elegante gym met duurzame cardio en krachttraining apparatuur.

Diner & Drankjes

VanOost Restaurant

Diner woensdag – zaterdag | Lunch zaterdag

Ervaar lekker eten in een ongedwongen sfeer. Proef, voel en zie de aandacht voor detail bij VanOost van chef-kok Floris van Straalen.

Spring Cafe Brasserie

7 dagen per week geopend

Lunch, dineer of drink uw favoriete drankje in het chique en elegante interieur, of verwen jezelf op het grote, groene terras.

Fitz's Bar

Dinsdag – zaterdag

Drankjes met een verhaal. Treed binnen in een sfeer die doet denken aan de roaring 20’s. Onze cocktailshakers nemen u mee terug in de tijd.

Fitz's on the roof

Dinsdag – zondag | Op zonnige dagenk

Til de zintuigen naar nieuwe hoogten in onze rooftop bar in Amsterdam, waar het adembenemende uitzicht op het park samenkomt met het comfort van een gezellige lounge.

Room service

24 uur per dag

Bestel de lekkerste gerechten in uw kamer of suite. Geniet met onze room services zowel overdag als ’s avonds van onze gastronomie.