Hotel in Amsterdam Oost
Pillows Grand Boutique Hotel Maurits at the Park

Hotel in Amsterdam East

Een 5-sterren hotel in Amsterdam Oost

Ervaar de unieke combinatie van het groene Oosterpark en het bruisende centrum van Amsterdam bij Pillows Maurits At The Park. Een luxe hotel in Amsterdam Oost. Van een inspirerend interieur met respect voor de vroegere ontwerpers, tot kamers om in weg te dromen en restaurants met ambitie. Dit is waar je wilt zijn én blijven.

Kamers & Suites

in ons hotel in Amsterdam Oost

Licht, sereen en elegant. Een plek waar luxe, comfort en eigentijds design elkaar ontmoeten. Geniet van een hemels bed, het fijnste linnengoed, zachte vloerbedekking en met de hand geselecteerde kunst aan de muur voor elke kamer.

Restaurants & Bars

in ons hotel in Amsterdam Oost

Bij Pillows Maurits op het Park hebben we de juiste plek voor iedere gelegenheid. Op zoek naar fine dining in een easy-going setting? Laat je verrassen in VanOost Restaurant met wereldse gerechten van chef Floris van Straalen.

In Spring Café Brasserie geniet je van eigentijdse gerechten geïnspireerd op de Italiaanse en Franse keuken. Licht, fris en puur. Met het meest bijzondere terras van Amsterdam aan het Oosterpark.

Klaar voor een fantastische cocktail? Klaar voor een fantastische cocktail? Dompel jezelf onder in Cubaanse sferen bij Fitz’s Bar of kijk uit over Amsterdam en bezoek onze rooftop bar.

Hotelgasten zijn 24/7 welkom in de exclusieve Living. De perfecte plek om te ontspannen na een dag in het bruisende Amsterdam of om nog even te werken.

AMSAM

Pillows Grand Boutique Hotel

Dit 5-sterren Grand Boutique Hotel beschikt over alle faciliteiten en services die je maar kunt wensen, zoals valet parking, conciërgeservice, 24/7 in-room dining, een wellness, een brasserie met terras in het Oosterpark, een fine dining restaurant, een bar en een exclusieve guest only Living.

FAQ

Veelgestelde vragen