Zakelijke lunch in Amsterdam
bij Pillows Maurits at the Park

Een inspirerende zakelijke lunch in Amsterdam

Neem je collega’s of zakenrelatie mee naar Pillows Grand Boutique Hotel Maurits at the Park en geniet van een verfijnde zakelijke lunch in Amsterdam.

Strijk neer in het gemoedelijke maar elegante Spring Café Brasserie voor heerlijke klassiekers, of sla de culinaire weg in bij VanOost Restaurant waar je wordt verwend met enkele meesterwerken.

Een culinaire ervaring in VanOost Restaurant

Prikkel al je zintuigen tijdens een zakelijke lunch in Amsterdam bij VanOost Restaurant. Proef, voel en zie de aandacht voor detail in de gerechten van chef Floris van Straalen en zijn team.

Ontdek smaken uit de hele wereld met een van de (vegetarische) menu’s en laat je verrassen door het inspirerende interieur, ontspannende muziek en uitstekende service.

Business lunch in Amsterdam
Business lunch in Amsterdam
Business lunch in Amsterdam

Een intieme zakelijke lunch

Wil je een zakenlunch in alle rust en privacy beleven? Ontdek de salons, gelegen op de eerste verdieping van ons hotel, en kom samen met collega’s of zakenpartners in een intieme ruimte waar je verwend wordt met de gerechten van een van onze restaurants en de uitstekende service van ons Pillows Team.

Meeting & Events
Ontdek Amsterdam