Zakelijke lunch in Amsterdam
bij Pillows Maurits at the Park

Een inspirerende zakelijke lunch in Amsterdam

Neem je collega’s of zakenrelatie mee naar Pillows Grand Boutique Hotel Maurits at the Park en geniet van een verfijnde zakelijke lunch in Amsterdam.

Strijk neer in het gemoedelijke maar elegante Spring Café Brasserie voor heerlijke klassiekers, of sla de culinaire weg in bij VanOost Restaurant waar je wordt verwend met enkele meesterwerken.

Spring Cafe Brasserie

Zodra je onze serene en elegante brasserie binnenkomt, wil je niet meer weg.

Naast geweldige klassiekers geïnspireerd op de Franse en Italiaanse keuken, is deze plek perfect om zakelijk samen te komen. Met veel daglicht, een inspirerend uitzicht op het Oosterpark en een sereen interieur.

Spring Cafe Brasserie

Spring Cafe Brasserie

Spring Cafe Brasserie

VanOost Restaurant

Prikkel al je zintuigen tijdens een zakelijke lunch in Amsterdam bij VanOost Restaurant. Proef, voel en zie de aandacht voor detail in de gerechten van chef Floris van Straalen en zijn team.

Ontdek smaken uit de hele wereld met een van de (vegetarische) menu’s en laat je verrassen door het inspirerende interieur, ontspannende muziek en uitstekende service.

VanOost Restaurant

VanOost Restaurant

VanOost Restaurant

Photo's Pillows Maurits at the Park in Amsterdam

Een intieme zakelijke lunch

Wil je een zakenlunch in alle rust en privacy beleven? Ontdek de salons, gelegen op de eerste verdieping van ons hotel, en kom samen met collega’s of zakenpartners in een intieme ruimte waar je verwend wordt met de gerechten van een van onze restaurants en de uitstekende service van ons Pillows Team.

Meetings & Events

Van vergaderingen tot evenementen, wij maken elke bijeenkomst speciaal.

Arrangementen

Exclusieve aanbiedingen wanneer u direct via deze officiële website boekt.

Ontdek Amsterdam

Ontdek één van de oudste, maar altijd levendige handelsstad vanuit ons luxe hotel.