Inspirerende bijeenkomsten, vergaderingen en bruiloften

Meetings in Amsterdam

De beste locatie die je zult vinden

Gelegen in het Oosterpark, leunend tegen de rand van het centrum van Amsterdam, vind je een historisch pand dat de perfecte plek biedt voor elke vergadering, bijeenkomst of bruiloft. Goed bereikbaar, met alle moderne faciliteiten die je je maar kunt wensen en restaurants voor iedere gelegenheid. 

De perfecte locatie voor iedere gelegenheid

Laat vergaderingen, bijeenkomsten en bruiloften een buitengewone ervaring zijn. Ervaar de klasse van dit historische gebouw, met tijdloos design en het luxueuze comfort van vandaag. Iedere ruimte in ons hotel heeft een eigen karakteristieke uitstraling en is voorzien van alle gemakken.

Goed bereikbaar, eigen ondergrondse parkeergarage

3 aparte salons,
capaciteit tot 80 personen

Restaurants en bars op topniveau

88 hotelkamers, met elegant en eigentijds design

Creëer een vergadering die bijblijft

De hoofdstad van Nederland ademt cultuur en geschiedenis. Ons team helpt graag om alle hidden gems van deze geweldige stad te vinden, of dat nu op de fiets is of vanaf het water via onze privésteiger.

Fantastisch dineren & borrelen

Van high cuisine en verfijnde brasseriegerechten tot heerlijke cocktails en bites in onze (rooftop)bar. Alles in een elegante setting en alles van het hoogste niveau.

Meetings

Vergaderen op een centrale plek, met een fenomenaal uitzicht waar ideeën vanzelf ontstaan ​​en de beste beslissingen worden genomen.

Bruiloft

Dit is jouw dag. Maak van je bruiloft een evenement om nooit te vergeten op de meest romantische locatie die je kunt wensen.

Events

Maak elk feest of evenement onvergetelijk in de huiselijke sfeer van ons hotel. Zakelijk of privé, intiem of groots.

Meetings in Amsterdam

Private dining

Intiem of groots, wij verzorgen een heerlijk diner zonder in te leveren op luxe. Onze private dining rooms bieden een warme en intieme setting voor elke gezelschap.

Onze Pillows Meeting Specialist

zorgt voor ieder detail

Gift Voucher
Ontdek Amsterdam