Babyshower in Amsterdam
bij Pillows Maurits at the Park

Babyshower in Amsterdam

Een onvergetelijke babyshower in Amsterdam

Vier het aanstaande moederschap van een vriendin of familielid met een luxe en elegante babyshower in Amsterdam bij Pillows Grand Boutique Hotel Maurits at the Park.

Laat je verwennen door het uitstekende personeel van Pillows Hotels en ervaar magische decoraties, geweldig eten en heerlijke non-alcoholische drankjes om dit kleine wonder te vieren.

Organiseer een babyshower in Spring Cafe Brasserie

Liever je babyshower in een open en easy-going ruimte vieren waar je wordt getrakteerd op heerlijke gerechten geïnspireerd op de Franse en Italiaanse keuken? Spring Café Brasserie, gevestigd op de begane grond van Pillows Maurits aan het Park, is de plek voor jou.

Naast het serveren van smaakvolle klassiekers en one-of-a-kind drankjes is Spring een bron van inspiratie. Met een groot terras dat overloopt in het park, een warm en elegant interieur en groene elementen die het gevoel geven dat het het hele jaar door lente is.

Babyshower in Amsterdam

Het beste terras van Amsterdam

Ook al is het chique en elegante interieur van Spring Cafe Brasserie iets om voor binnen te blijven, wij raden je aan om tijdens de zonnige dagen naar buiten te gaan en jouw babyshower in Amsterdam op ons terras te organiseren. Kies tussen een vast menu, kleine bites of een speciale High Tea geserveerd op het grote, groene terras dat overloopt in het sfeervolle Oosterpark, begeleid door unieke vogelzangconcerten.

Fotografie door Lonneke Noordeloos en Damon Rigter

Meeting & Events
Ontdek Amsterdam