Babyshower in Amsterdam bij Pillows Maurits at the Park

Babyshower in Amsterdam

Een onvergetelijke babyshower in Amsterdam

On the east side of the vibrant city centre of Amsterdam and located in the Oosterpark, you will find a historical building that has the perfect place for any meeting, gathering or wedding. Easily accessible, with all the modern facilities and restaurants that fit every occasion.

Een intieme babyshower in Amsterdam

Vier de komst van dit kleine wonder in een intieme ruimte met je dierbaren.

De elegante salons van Pillows Grand Boutique Hotel Maurits at the Park zijn de perfecte plek om dit moment in privacy te vieren. Van kleine tot grotere groepen, onze salons zijn hier perfect geschikt voor. Met een warm en eigentijds interieur, grote ramen voor veel daglicht en een prachtig uitzicht op het Oosterpark of de grachten van Amsterdam.

Laat je verwennen met heerlijke gerechten bereid door onze koks en unieke bijpassende non-alcoholische dranken of ga voor een klassieke High Tea met alles wat je maar kunt wensen.

Organiseer een babyshower in Spring Cafe Brasserie

Liever je babyshower in een open en easy-going ruimte vieren waar je wordt getrakteerd op heerlijke gerechten geïnspireerd op de Franse en Italiaanse keuken? Spring Café Brasserie, gevestigd op de begane grond van Pillows Maurits aan het Park, is de plek voor jou.

Naast het serveren van smaakvolle klassiekers en one-of-a-kind drankjes is Spring een bron van inspiratie. Met een groot terras dat overloopt in het park, een warm en elegant interieur en groene elementen die het gevoel geven dat het het hele jaar door lente is.

Babyshower

Babyshower

Babyshower in Amsterdam

Babyshower

Het beste terras van Amsterdam

Ook al is het chique en elegante interieur van Spring Cafe Brasserie iets om voor binnen te blijven, wij raden je aan om tijdens de zonnige dagen naar buiten te gaan en jouw babyshower in Amsterdam op ons terras te organiseren. Kies tussen een vast menu, kleine bites of een speciale High Tea geserveerd op het grote, groene terras dat overloopt in het sfeervolle Oosterpark, begeleid door unieke vogelzangconcerten.

Fotografie door Lonneke Noordeloos en Damon Rigter

Meetings in Amsterdam

Meeting & Events​

Van vergaderingen tot evenementen, wij maken elke bijeenkomst speciaal.

Arrangementen

Exclusieve aanbiedingen wanneer u direct via deze officiële website boekt.

Concierge services

Ontdek Amsterdam

Ontdek één van de oudste, maar altijd levendige handelsstad vanuit ons luxe hotel.