Ontdek de Pillows Hotels Specials

Boek onze exclusieve hotelarrangementen in Amsterdam

Creëer speciale momenten met de exclusieve hotelarrangementen in Amsterdam van Pillows Grand Boutique Hotel Maurits at the Park.

Geniet van een geweldige avond uit en verblijf in één van onze luxe kamers met ons culinaire arrangement.

Onze hotelarrangementen zijn alleen te boeken via deze website.

Hotel deals in Amsterdam
Culinair Arrangement

Ervaar een culinaire avond uit in VanOost Restaurant, gelegen op de tweede etage van ons hotel, met een prachtig uitzicht op het Oosterpark. Geniet van de verfijnde creaties van chef Floris van Straalen en proef de unieke wijnen, zorgvuldig gekozen door onze sommelier Saskia Smeenk.

Hotel deals in Amsterdam
Brasserie Arrangement

In Spring Cafe Brasserie kan je genieten van eigentijdse gerechten geïnspireerd op de Italiaanse en Franse keuken. Laat je verwennen in een chique en elegant interieur met uitzicht op het meest bijzondere terras van Amsterdam in het Oosterpark.

Dit arrangement voor 2 personen bestaat uit:

Festive season in Amsterdam at Pillows Maurits at the Park
Vier de feestdagen

Vier de meest speciale tijd van het jaar bij Pillows Grand Boutique Hotel Maurits at the Park in Amsterdam. Met kerstdecoraties en twinkelende verlichting komt het hotel en zijn prachtige groene omgeving echt tot leven.

Geniet van culinaire gerechten, kamers vol comfort en ervaar de speciale sfeer die in ons hotel hangt tijdens de Kerst en Oud & Nieuw.

Pillows Shop
Ontdek Amsterdam