De meest romantische trouwlocatie in Amsterdam-Oost

Vier uw liefde in het Park

Beloof elkaar eeuwig trouw, omgeven door het groen van het Oosterpark en de historie van het monumentale pand van Pillows Amsterdam.

Van een intieme bijeenkomst tot een groots feest, bij Pillows Hotels in Amsterdam zorgen wij samen voor uw droombruiloft.

De perfecte trouwlocatie in Amsterdam

De beste locatie voor elk moment

Houd een onvergetelijke huwelijksceremonie in de tuin van Pillows Amsterdam en een receptie in onze prachtig gedecoreerde Park Salon. Intiem met een select gezelschap, of groots en fenomenaal met het hotel helemaal voor uzelf.

Neem contact met ons op om te beginnen met het plannen van de meest romantische bruiloft die wij en Amsterdam te bieden heeft. Samen zullen we een dag creëren die net zo tijdloos is als jullie liefde.

Culinaire kunst

De chefs van Pillows Amsterdam zijn volledig toegewijd aan het samenstellen van een menu dat aansluit bij uw smaak en voorkeuren, zodat u een ervaring heeft die net zo gedenkwaardig is als de bruiloft zelf.

Van verrukkelijke bites tot weelderige menu’s met meerdere gangen, elke hap is een eerbetoon aan de liefde die u deelt. 

De perfecte bruiloftlocatie

“Van ceremonies, tot diners en recepties: bij Pillows Maurits at the Park heb je de perfecte setting voor elk type bruiloft.”

Een perfecte nacht wacht op u

Ontdek de comfort in onze luxueuze bruidssuite na een dag vol buitengewone momenten. Een kamer waarin u kunt terugkijken op de herinneringen van de dag en kunt genieten van de vreugde van uw toekomst samen.

Uw gasten maken deel uit van deze viering en hun comfort staat bij ons voorop. Met 88 elegante kamers en suites biedt Pillows Amsterdam een toevluchtsoord waar uw gasten kunnen ontspannen en dezelfde mate van luxe kunnen ervaren.

Onze Pillows Wedding Specialist

zorgt voor ieder detail