Hotel in park Amsterdam
Pillows Grand Boutique Hotel Maurits at the Park

Een 5-sterrenhotel in het Oosterpark

Ervaar de unieke combinatie van het groene Oosterpark en het bruisende centrum van Amsterdam bij Pillows Maurits At The Park. Een luxe hotel in een park in Amsterdam.

Van een inspirerend interieur met respect voor de vroegere ontwerpers, tot kamers om in weg te dromen en restaurants met ambitie. Dit is waar je wilt zijn én blijven.

Kamers & Suites
in ons hotel in het Oosterpark

Licht, sereen en elegant. Een plek waar luxe, comfort en eigentijds design elkaar ontmoeten. Geniet van een hemels bed, het fijnste linnengoed, zachte vloerbedekking en met de hand geselecteerde kunst aan de muur voor elke kamer.

"Toen we onze kamer binnenkwamen, voelde het meteen als thuiskomen, met rustige muziek op de achtergrond en een prachtige badkamer."

pretapregnant.com.
Over Pillows Hotels

Restaurants & Bars
in ons hotel in het Oosterpark

Bij Pillows Maurits op het Park hebben we de juiste plek voor iedere gelegenheid. Op zoek naar fine dining in een easy-going setting? Laat je verrassen in VanOost Restaurant met wereldse gerechten van chef Floris van Straalen.

In Spring Café Brasserie geniet je van eigentijdse gerechten geïnspireerd op de Italiaanse en Franse keuken. Licht, fris en puur. Met het meest bijzondere terras van Amsterdam aan het Oosterpark.

Klaar voor een fantastische cocktail? Klaar voor een fantastische cocktail? Dompel jezelf onder in Cubaanse sferen bij Fitz’s Bar of kijk uit over Amsterdam en bezoek onze rooftop bar.

Hotelgasten zijn 24/7 welkom in de exclusieve Living. De perfecte plek om te ontspannen na een dag in het bruisende Amsterdam of om nog even te werken.

Geniet van ‘World Cuisine’ in VanOost Restaurant

Ontsnap de drukte in Spring Cafe Brasserie

Ontdek Fitz’s Bar

AMSAM

Pillows Grand Boutique Hotel

Dit 5-sterren Grand Boutique Hotel beschikt over alle faciliteiten en services die je maar kunt wensen, zoals valet parking, conciërgeservice, 24/7 in-room dining, een wellness, een brasserie met terras in het Oosterpark, een fine dining restaurant, een bar en een exclusieve guest only Living.

FAQ

Veelgestelde vragen

Kan ik Pillows Maurits at the Park bereiken met het openbaar vervoer?

Ja, Pillows Grand Boutique Hotel Maurits at the Park in Amsterdam is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Bekijk voor meer informatie onze locatie pagina.

Heeft Pillows Maurits at the Park familiekamers?

Nee, Pillows Grand Boutique Hotel Maurits at the Park in Amsterdam heeft geen familiekamers. Wel beschikken wij over connecting kamers en connecting gangen, waardoor het mogelijk is om een exclusieve vleugel in ons hotel af te huren voor de gehele familie.

Wat is de exacte locatie van Pillows Maurits at the Park?

Pillows Grand Boutique Hotel Maurits at the Park in Amsterdam is direct gelegen in het Oosterpark en grenzend aan de Mauritskade. Ons adres is Mauritskade 61, 1092 AD, Amsterdam.

Is er een gym in Pillows Maurits at the Park?

Ja, Pillows Grand Boutique Hotel Maurits at the Park in Amsterdam beschikt over een gym.

Is Pillows Maurits at the Park kindvriendelijk?

Ja. Pillows Grand Boutique Hotel Maurits at the Park in Amsterdam is kindvriendelijk en biedt verschillende faciliteiten om een fijn verblijf te hebben met kinderen, zoals: connecting rooms, kindermenu’s en babybedjes.