PILLOWS GRAND HOTEL REYLOF GENT

‘ De filosofie dat in een boetiekhotel alles draait om persoonlijke service, overvalt je meteen wanneer je de deuren van dit hotel opent. ‘

Goodbye.be

Herleef het verhaal van het vernieuwde Pillows Grand Hotel Reylof. Het herenhuis in Louis XIV-stijl ligt op een steenworp afstand van het historische centrum van Gent.

De conciërge verwelkomt u bij de eeuwenoude façade en leidt u via de voormalige koetsdoorgang naar de centrale hal. Neem de klassieke wenteltrap omhoog en ontdek the Living: een welkomstruimte, bar, lounge en keuken in één. Het is de ideale plek om te relaxen bij de haard en doorlopend te genieten van uw favoriete gerechten van The Living Bistro.

De 157 kamers en suites zijn een eerbetoon aan de huiselijke sfeer van Baron Olivier Reylofs voormalige woning, daterend uit 1724. Zak weg in het zachte beddengoed en geniet van uw kamer in het monumentale gebouw of in de moderne vleugels.

Laat het leven van alledag achter u in de groene binnentuin of de moderne Spa Reylof en fitness, in het historische koetshuis. De tuin gaat over in LOF Restaurant en zijn zomerterras. Het keukenteam onder leiding van chefkok Jasper Maatman, presenteert hier culinair hoogstaande gerechten, naar het Gastrobar-concept van sterrenchef Ron Blaauw.

Ontmoet vrienden en collega’s in één van de negen inspirerende salons met uitzicht op de tuin of de stad. Of geniet in LOF Cafe van perfect gebrande bonen en uw favoriete wijn uit de wijnklimaatkast. Het nieuwe Pillows Grand Hotel Reylof verbindt eigentijdse flair met legendarisch erfgoed. Ontdek Gent, met Pillows Hotels.

15% korting op Lente Arrangement

Profiteer deze lente van een speciale arrangement van 15 procent op de boekingsprijs en beleef het totale Pillows concept met een overnachting in het nieuwe Pillows Grand Hotel Reylof. Dit arrangement is in combinatie met het 6-gangendiner “Best of Ron & LOF” in LOF Restaurant. De samenwerking met de Nederlandse sterrenchef Ron Blaauw vormt de basis van de sfeer en de gerechten die in LOF Restaurant worden geserveerd. Deze aanbieding is geldig tijdens de weekenden in mei en juni. Het Lente Arrangement omvat:

Welkomstdrankje

1 x Overnachting in één van onze luxe kamers of suites

“Best of Ron & Lof” 6-gangenmenu

1 x Uitgebreid ontbijt voor 2 personen

‘Turndown’ Service

Gratis gebruik van WiFi