Pillows Grand Boutique Hotel Reylof
Gent

A close up of a white pillow

Grootste klasse tot in detail

Kom thuis in dit weldadige herenhuis, waar modern design is ingebed in een elegant Lodewijk XIV-interieur.

Of u op reis bent of een stedentrip maakt, privé of zakelijk, hier geniet u van de rust of van het vertier in het op steenworp afstand historische centrum van Gent.

Kamers & Suites

De 156 kamers en suites zijn stuk voor stuk een eerbetoon aan het gevoel voor klasse van Baron Reylof. Geniet van een verrukkelijk bed, het beste bedlinnen, zachte vloerbedekking en kunst aan de wand die voor elke kamer apart is uitgekozen.

LOF Restaurant

Hoe transformeer je een aangename ervaring in een uitzonderlijke?

Dit is precies wat onze chef Hannes Vandebotermet en zijn team willen doen. Hier vindt u de ultieme combinatie van unieke gerechten gecombineerd met de meest perfecte wijnen, ontwikkeld in samenwerking met chef-kok Ron Blaauw met Michelinster.

Meeting & Events

De perfecte plek voor ieder moment. Een efficiënte vergadering, een prachtige bruiloft of onvergetelijk verjaardagsfeest; Grand Boutique Hotel Reylof biedt ruimte voor meetings, events en bijeenkomsten van ieder formaat. Alles wat u wenst, is tot in detail ingevuld om er een onvergetelijk moment van te maken.

Spa Reylof & Gym

Spa Reylof bevindt zich in het voormalige koetshuis van de baron. Ontspan lichaam en geest in onze sauna, drijf weg van de orde van de dag in het wellnessbad of kom juist in beweging in onze gym. Voor het ultieme verwengevoel boekt u een heerlijke schoonheidsbehandeling of massage.

Volgens de huidige richtlijnen kunnen de sauna en het wellnesszwembad gereserveerd worden voor maximaal 1 uur en 4 personen. We hebben beperkte tijdsloten beschikbaar, reserveren wordt sterk aanbevolen.

GENT

Pillows Grand Boutique Hotel

Onze Grand Boutique Hotels zijn perfect gelegen in monumentale gebouwen en bieden extra diensten en faciliteiten zoals valet parking en 24/7 (op de kamer) dineren.