OPENING SOON:
PILLOWS GRAND HOTEL REYLOF GENT

Beleef Pillows Grand Hotel Reylof

Herleef het verhaal van het vernieuwde Pillows Grand Hotel Reylof. Het herenhuis in Louis XIV-stijl ligt op een steenworp afstand van het historische centrum van Gent.

De conciërge verwelkomt u bij de eeuwenoude façade en leidt u via de voormalige koetsdoorgang naar de centrale hal. Hier gaat u met de klassieke wenteltrap omhoog en wordt u door de hosts ontvangen in the Living: een welkomstruimte, bar, lounge en keuken in één. Het is de ideale plek om te relaxen bij de haard en doorlopend te genieten van uw favoriete gerechten uit de ‘Domestic Kitchen’.

De 157 kamers en suites zijn een eerbetoon aan de huiselijke sfeer van Baron Olivier Reylofs voormalige woning, daterend uit 1724. Zak weg in het zachte beddengoed en geniet van uw kamer in het monumentale gebouw of in de moderne vleugels. Alle kamers zijn ontworpen met gebruik van rustige kleuren, zachte stoffen en originele kunst.

Laat het leven van alledag achter u in de groene binnentuin of de moderne Spa Reylof (opening soon) in het historische koetshuis. De tuin gaat over in LOF Restaurant en zijn zomerterras. Het keukenteam zet hier pure en hedendaagse smaken in de schijnwerpers en serveert kleine gerechten die elkaar opvolgen en versterken.

Ontmoet vrienden en collega’s in één van de acht salons met uitzicht op de tuin of de stad. Of geniet in de Espresso & Wine Bar van perfect gebrande bonen en uw favoriete wijn uit de wijnklimaatkast. Het nieuwe Pillows Grand Hotel Reylof verbindt eigentijdse flair met legendarisch erfgoed. Ontdek Gent, met Pillows Hotels.

Pillows Grand Hotel Reylof opent haar deuren op 6 oktober 2018. Vanaf heden is het mogelijk om een kamer te boeken. Boek een kamer.

EXCLUSIEVE DIRECTE DEAL
10% ACTIE

WELKOMSTGESCHENK

Boek rechtstreeks en ontvang een lokale delicatesse in uw kamer bij aankomst.

BESTE PRIJS GARANTIE

We bieden u de beste prijs garantie. Wanneer u een lagere kwalificerende prijs vindt binnen 24 uur na het maken van uw reservering passen we onze prijs voor u aan.

GRATIS UPGRADE

Wanneer u rechtstreeks boekt geniet u van een gratis upgrade bij beschikbaarheid. We maken uw verblijf graag onvergetelijk.