RESTAURANTS

Beleef Pillows Grand Hotel Reylof

LOF Restaurant

De samenwerking met de Nederlandse sterrenchef Ron Blaauw vormt de basis van de sfeer en de gerechten in LOF Restaurant. Uitgangspunt is dat gasten kunnen genieten van culinair hoogstaande gerechten in een informele, no-nonsense setting. Chefkok Jasper Maatman en zijn team brengen het gastrobar-concept tot uiting in een eigentijdse kookstijl met originele, maar pure creaties.

Espresso & Wine Bar

Fris in de ochtend, sprankelend in de avond: de Espresso & Wine Bar bevindt zich naast LOF Restaurant. Het is de plek voor het eerste kopje koffie, het laatste glas wijn en alles daartussenin.

The Living

De plek waar baron Reylof ooit zijn gedichten schreef is nu de meest levendige plek van het hotel. De veelzijdige Living bevindt zich op de eerste verdieping en brengt de welkomstruimte, lounge, bar en ‘Domestic Kitchen’ samen.

Private Dining

De private-dining kamer en zonnige serre liggen naast het restaurant en zijn de perfecte plek voor een intiem diner met vrienden of familie. De private-dining ruimte beschikt over een grote ovale tafel voor bijeenkomsten tot 20 gasten en openslaande deuren naar de tuin.

ONTDEK PILLOWS
KERSTARRANGEMENT

ONTDEK PILLOWS
KERSTARRANGEMENT

Ontdek het historische centrum van Gent dat transformeert in een winterwonderland in de decembermaand, vanuit het onlangs geopende Pillows Grand Hotel Reylof. Na een wandeling langs de kerstmarkt of de mysterieuze Gravensteen-burcht, wacht een culinaire ervaring in LOF Restaurant u op. Dit aanbod omvat:

Welkomstdrankje

1 x Overnachting in één van onze luxe kamers of suites

‘Turndown’ Service

1 x 5-gangendiner met aperitief en bijpassende wijnen voor twee personen

1 x Uitgebreid Kerst ontbijt voor 2 personen

Gratis gebruik van WiFi