RESTAURANTS

Beleef Pillows Grand Hotel Reylof

LOF Restaurant

De samenwerking met de Nederlandse sterrenchef Ron Blaauw vormt de basis van de sfeer en de gerechten in LOF Restaurant. Uitgangspunt is dat gasten kunnen genieten van culinair hoogstaande gerechten in een informele, no-nonsense setting. Chefkok Jasper Maatman en zijn team brengen het gastrobar-concept tot uiting in een eigentijdse kookstijl met originele, maar pure creaties.

LOF Cafe

Fris in de ochtend, sprankelend in de avond: LOF Cafe bevindt zich naast LOF Restaurant. Het is de plek voor het eerste kopje koffie, het laatste glas wijn en alles daartussenin.

The Living

De plek waar baron Reylof ooit zijn gedichten schreef is nu de meest levendige plek van het hotel. De veelzijdige Living bevindt zich op de eerste verdieping en brengt de welkomstruimte, lounge, bar en ‘Domestic Kitchen’ samen.

Private Dining

De private-dining kamer en zonnige serre liggen naast het restaurant en zijn de perfecte plek voor een intiem diner met vrienden of familie. De private-dining ruimte beschikt over een grote ovale tafel voor bijeenkomsten tot 20 gasten en openslaande deuren naar de tuin.

15% Korting
Lente Arrangement
0Days0Hours0Minutes

15% korting op Lente Arrangement

Profiteer deze lente van een speciale arrangement van 15 procent op de boekingsprijs en beleef het totale Pillows concept met een overnachting in het nieuwe Pillows Grand Hotel Reylof. Dit arrangement is in combinatie met het 6-gangendiner “Best of Ron & LOF” in LOF Restaurant. De samenwerking met de Nederlandse sterrenchef Ron Blaauw vormt de basis van de sfeer en de gerechten die in LOF Restaurant worden geserveerd. Deze aanbieding is geldig tijdens de weekenden in mei en juni. Het Lente Arrangement omvat:

Welkomstdrankje

1 x Overnachting in één van onze luxe kamers of suites

“Best of Ron & Lof” 6-gangenmenu

1 x Uitgebreid ontbijt voor 2 personen

‘Turndown’ Service

Gratis gebruik van WiFi