RESTAURANTS

Beleef Pillows Grand Hotel Reylof

LOF Restaurant

Begin of eindig de dag in stijl. LOF is een restaurant, ontworpen als ontmoetingsplek voor de omgeving. Het zorgvuldig samengestelde interieur, de houten vloer en de grote ramen stralen een ingetogen en elegante sfeer uit. De open ruimte bevindt zich op de begane grond van het klassieke gebouw en verbindt de stad met de binnentuin en het mooie zomerterras.

Espresso & Wine Bar

Fris in de ochtend, sprankelend in de avond: de Espresso & Wine Bar bevindt zich naast LOF Restaurant. Het is de plek voor het eerste kopje koffie, het laatste glas wijn en alles daartussenin.

The Living

De plek waar baron Reylof ooit zijn gedichten schreef is nu de meest levendige plek van het hotel. De veelzijdige Living bevindt zich op de eerste verdieping en brengt de welkomstruimte, lounge, bar en ‘Domestic Kitchen’ samen.

Private Dining

De private-dining kamer en zonnige serre liggen naast het restaurant en zijn de perfecte plek voor een intiem diner met vrienden of familie. De private-dining ruimte beschikt over een grote ovale tafel voor bijeenkomsten tot 20 gasten en openslaande deuren naar de tuin.

EXCLUSIEVE DIRECTE DEAL
10% ACTIE

WELKOMSTGESCHENK

Boek rechtstreeks en ontvang een lokale delicatesse in uw kamer bij aankomst.

BESTE PRIJS GARANTIE

We bieden u de beste prijs garantie. Wanneer u een lagere kwalificerende prijs vindt binnen 24 uur na het maken van uw reservering passen we onze prijs voor u aan.

GRATIS UPGRADE

Wanneer u rechtstreeks boekt geniet u van een gratis upgrade bij beschikbaarheid. We maken uw verblijf graag onvergetelijk.