RESTAURANTS

Beleef Pillows Grand Hotel Reylof

LOF Restaurant

De samenwerking met de Nederlandse sterrenchef Ron Blaauw vormt de basis van de sfeer en de gerechten in LOF Restaurant. Uitgangspunt is dat gasten kunnen genieten van culinair hoogstaande gerechten in een informele, no-nonsense setting. Chef-kok Hannes Vanderbotermet en zijn team brengen het Ron Gastrobar-concept tot uiting,  een eigentijdse kookstijl met originele, pure creaties.

LOF Café

Fris in de ochtend, sprankelend in de avond: LOF Café bevindt zich naast LOF Restaurant. Het is de plek voor het eerste kopje koffie, het laatste glas wijn en alles daartussenin.

The Living/Bistro & Bar

De plek waar baron Reylof ooit zijn gedichten schreef is nu de meest levendige plek van het hotel. De veelzijdige Living/Bistro & Bar bevindt zich op de eerste verdieping en brengt de welkomstruimte, lounge, bar en Bistro samen.

Private Dining

De Petit Salon en zonnige Conservatory liggen naast LOF restaurant en vormen de perfecte plek voor een intiem diner met vrienden of familie. De Petit Salon beschikt over een grote ovalen tafel voor bijeenkomsten tot 14 gasten, en openslaande deuren naar de tuin. De Conservatory heeft een flexibelere opstelling. Ook andere ruimtes van het hotel kunnen naar uw wensen worden ingericht voor Private Dining.

15% korting op Lente Arrangement

Profiteer deze lente van een speciale arrangement van 15 procent op de boekingsprijs en beleef het totale Pillows concept met een overnachting in het nieuwe Pillows Grand Hotel Reylof. Dit arrangement is in combinatie met het 6-gangendiner “Best of Ron & LOF” in LOF Restaurant. De samenwerking met de Nederlandse sterrenchef Ron Blaauw vormt de basis van de sfeer en de gerechten die in LOF Restaurant worden geserveerd. Deze aanbieding is geldig tijdens de weekenden in mei en juni. Het Lente Arrangement omvat:

Welkomstdrankje

1 x Overnachting in één van onze luxe kamers of suites

“Best of Ron & Lof” 6-gangenmenu

1 x Uitgebreid ontbijt voor 2 personen

‘Turndown’ Service

Gratis gebruik van WiFi